Кајгана форум

kjara
kjara
Личен е со капулево, не требит да ја дава, туку ќе му ја покажиме на Кимчета да им речит таму у Кореја „она_другана“ да направет и тија овакви капулиња. Само нек кажит Анчо кј да му го испратиме шишето, з’ш ак не речит мојт да го испијаме, оту ногу е убав сокот.
kjara
kjara
Чичко Анчо, јас од преголема возбуда заборавив да ти пренесам уште еден поздрав од „она_другана“ Кореја. Кога бевме на службено патување кај нашиот пријател Ким со крокодилот или дипломатот со Палестинско потекло, се запознавме со Денис Родман, исто така пријател на Ким. Тој изрази голем интерес да дојде да ја посети Македонија, а воедно му раскажавме дека има ист сомисленик како него во Македонија.
kjara
kjara
Во најскоро можно време требит да дојт на посета, па така да си раскажвите за што_годе. Тој да знјш дек’ има спијано со Мадона. Дал спијал или што правел, ти ќе си го опиташ.
M-1
M-1
Дениз е штракнат така да знајш чичко Анчо, ми спомна така скришум за ова шо викат самовилава, ја имал сторено Мадона ошмара во тамбурата, ја превртив попреку брату ми рече. А јас му оговорив, абе те вервам Деки сеј шо прајш муабет. И кажвај побрзо шо да прајме со соков зш мојт да се расипит, мене за то ми е дан го фрљиме, уствари ќе го аздисаме јас и самовилата.
kjara
kjara
Ак стрико Анчо продолжит се прајт на три и пол ние ќе го аздисаме. Ак спомнит послем за сокот ќе му купиме од продавница некој за ич пари. Така да си знајт!
M-1
M-1
Сок од дренки ќе напрајме ак не за стрико Анчо и соленки ќе му однесиме, море баклава и кадаиф тро шеќерот да му се поткренит, до нормалата да му дојт поќе од то не.
Рецки ни удират, од к.р не не мават ама ич.
Мојт да ни е љут, уствари е љут ако јајт љути пиперчиња ака феферончињна, а ние шушуљајки не сме дојдени за пакос туку за убо сне.
kjara
kjara
Ам убо велиш ти, за убо сне дојдени, ама ич не ни мават рецки. А нија шоубо го мамиме со дињи, џевахир торти, баклави, кадаиф, сокој.... абе што да ти реча а да не те мамам. Мојт сега да не читат, з’ш Евровизија имат, кладен е в дневна, а мојт да е кладен во собана за гости што ја имат напраено во зградата. Демек таму ќе се збирет комшии и сите заедно ќе гледет телевизија и ќе игрет домино.
M-1
M-1
Чим не се јави на дињинте, нешто мене ми е сумливо ? А
Самовилке шо викаш ти?
kjara
kjara
Мојт да се срамит, а мојт да јет нешчо друго. Мојт не му дават жената да зборвит со непознати. И мене ми јет сумљиво, дан реча шубе некако. Толку зборвење а тој да не продумат нишчо.
kjara
kjara
Ам што ќе се срамит, санкир туѓи сме.... А знјш шчо мојт да јет работќето?
kjara
kjara
Сега ми текна господин Началниче Крокодиловски ака Алигаторо Охридски, сабајле ко се разбудив добив една идеја. :)
kjara
kjara
Мојт Анчо да не разбират охридски. Шчо знајш?! Мојт да јет то! Ти шчо велиш? Имат можност.
M-1
M-1
Мојте бе интелигенцијо самовилска, знајш дек на ова ич ама не ми текна? Дек немојт да го протумачит нашиов јазик?
Браос, браос, те поштовам да знајш, самовилке.
Ак е до то да зеам судски преведувач, ака стрико Стаме. Е Стаме песов 13 јазици зборвит, имат редено холаѓанки во кајчено охооо. XD
Мојт вака да преведит да му кажит на Анчо а и исто годиште се, приближно де.
kjara
kjara
Значит то јет работќето. Викни го ти Стаме да преведвит шчо ние ломотиме тука, па мојт стрико Анчо да поднаучит тро Охридски да зборвит. Изгледа немат тој бидено Охрид, па ќе му дојт желба да го посетит Охрид.
M-1
M-1
Да го нагргаљам Стамета тро ракија зш така него денот му почвит, две-три ги аквит за циркулација и после песна му е денов.
Анчо дај бе барем кажи ни некој предлог тип на денот да пуштиме нешто в кладилица да видиме тро фајде и није, шо се прајш на седумипол?
kjara
kjara
Мислиш го биват за клавање лифчиња в’кладионици?
M-1
M-1
Ти си Анчо наша иконаа, иконааа иконаааа!!
kjara
kjara
Прав си. Икона јет чичко Анчо. Туку знјш што ми текна? Ти сепак да го викниш Стамета, ал да не бидит нагргаљен в’крај туку тамам да бидит. Да мојт умо да му функционират. Да си сторет два три реда муабет тија двајцата, мојт Стаме да го намамит чичко Анчо да почнит да зборвит. Мамењето да бидит прикаските од кајчињата бесплатни. „Туристкињи странкињи се возет без платно“
M-1
M-1
На Стамета та му е дозата тој си знајт све, кај него се е под конец. Најако нешчо многу е убедлив, али ко ќе речит "Брачко шо ми даваш од ова разијава да пија?"
Оооо во то кајчето оргии се имет дешавано шо све ми немат кажвено, ги отревртвел, ршум све. Многу е убедлив, Стаме гарант ќе го отворит на стрико.
kjara
kjara
Значит песнана од К-15 Ногу љубам да веслам е инспирирана од истинити причи, то ест од кајчето на Стамета. Ам зато Миле велеше се јет точно, во ова песна нишчо немат мамено.
Back
На врв Bottom