Кајгана форум

kjara
kjara
Ќе му ојме и на коледе. Прво претходната вечер ќе излезиме в’чаршија да пијаме алкохол, и така пијани камен сторени ќе му се тупниме на Анчота на порти да го истаиме од умот оцабајле уш не расонет. Само не требит ја многу да пија оту не ојт пијана самовила да се шетат по улици.
M-1
M-1
Ќе ојме кј Паторон. Добро вечер патор шо прајш није подојдовме да се потфрљиме тро. Фала изволте повелете, аквиме по некоја ракија и заминваме така убо потфатени. Кој кајме., имат осојнца да се сториме. Немај ти гајле поднапиј се, јас ќе те вардам. Кај Анчота ќе бијт финалето, главната фешта.
M-1
M-1
Само ако немат имано клаено ракија уба, е тогај ќе се разочарам.
kjara
kjara
Ам Паторон е Охрид, Анчо во Скопје живејт. Ам знјш што? Мојме кј Паторон да ојме да пијаме, ја не пијам ракија, пиво пијам. Мојт ти да пијаш шток, а ја да пијам пиво, па така кун 3 саато да појдиме со кола Скопје, да ојме на бурек во Чаир, па така стокмени, ем пијани ем поручкувани да му ојме на Анчота на коледе. Да собериме париња.
kjara
kjara
Таман ја ќе дојдам Охрид, па послем ти ќе ме испратиш Скопје. Биват?
M-1
M-1
Па да де, шо врска имат ал е Паторон во Охридов, то ќе бијт патешествие, замисли ќе го крстиме Авантурите на Самовилата и Крокодилот. Е сеа чинот како ќе го извршиме, ќе порачам јас едно шише шогоде вино и ќе го акнам онака домаќински од шанк, да се распрскат низ цела меана како официјалност и тргваме ние во поход.
Ак се потфатиме и пешки ќе тргниме за таму да знајш
kjara
kjara
Ам ак не карет послем? Ќе требит да останиме да чистиме в’кафаната. Или ти ги знјш љуѓено таму?
M-1
M-1
Немат везе, кој смет нас убај деца жити се да не карат? И ги зна и не ги зна, ало шо е битно јас сум го купил овде е демократија и моје е ал ќе си го испијам ал ќе го акна од земи xD. Ќе се напрајме поднаудрени, еј ебаму стопанката ми се скрши. ќе се насмевниме и ќе си продолжиме ние со патешествието.
kjara
kjara
Амандманот се прифаштат! Мојт! А од нас немат поубај деца. Нија сме најубај на целиот_свет.
M-1
M-1
Мило ми је.
Убај сме, сто пати сме побај него ли овије љиотиве, ај шо сме убај тук и попаметни сне.
kjara
kjara
Сне, сне, санкир да се почудит чоек. Ем акал, ем личотија имаме. Другине љуѓе моет само да ни позавидет.
M-1
M-1
Да бараш вакви деца немат да најш, просто сне цвеќа за мирисање абе да му е кејф на стрико да кажвит овде да вијте Ќјара и М1 шо убај, воспитани, паметни и пустинските шо убај деца се. Да му е кејф, али еве на игнор не стајл.
kjara
kjara
Стрико Анчо требит да се гордејт со овакви деца, културни, васпитани, умни, убај, си зборет, гачки си прикажвет, си се смеет, не седет на чименто, шчо јет најбитно. Тој саде ко прост седит и не гледат. Ццц не го биват овака. Можда не го пуштат жената да зборвит со непознати на интерметц. Шчо мислиш ти? Можда да јет то.
M-1
M-1
Драги чичко Анчо, мисља чорбаџи Анчо
Со задоволство сакам да ми те позравам од Пјонгјанг, Народна Демократска Република Кореа, исто ја користам оваа прилика да ти упатам позрав од мојот драг колега Ким Јонг Ун, кој еве во позадина мафта како маљо дете и вика обавезно позрави ми го чичко Анчо.
Со големо задоволство, во прилог ти ја доставувам оваа телеграма.
M-1
M-1
Ја понесов и Самовилата на службено патување во Пјонгјанг, знај дека немат да сме нетука неколку денови ради билатерани односи со нашиот драг пријател Ким, но нема да заборајме да наминиме на твојот роѓенден.

Срдечен позрав од метрополата.
Остани ми со зравје, не се нервирај зато шо губиш на лепота.
kjara
kjara
M-1
M-1
Драг чорбаџи Анчо
Прибидејќи ние сме во брзање еве дек не те заборајвме ти праштаме телеграма дек дојдовме овде на аеродромот со самовилата од Пјонгјанг, Ким Јон Ун ти прати 2 тегли компот зш беше многу израдван, ќе ти го доставиме денојве саде малце да потчиниме.
Срдечен поздрав од метрополата.
kjara
kjara
И жена му на Кимчета многу се израдва и таја и ти испрати сок од вишњи на растварање.
kjara
kjara
Туку Анчо, шојмат кј тебе ново? Имат ил немат, Што имат а што немат? :) И з’ш имат имано и з’ш немат немано.
M-1
M-1
Сокот е многу убав од пуста убајна нам ни дадоја една гајба цела, нија секоја ден го растворваме оти е милина али саде едно мојме да дајме. Иначе Анчо ова капулево со петокрака убо ти стојт, сигурно би му се свиѓала на нашиот мал патуљак од Кореја она другана.
Back
На врв Bottom