Кајгана форум

kjara
kjara
На шеснајсти јануар ќе сврти шееска. Убо си пресметуват ова што јет за годињето. Таман да му паднит парето за Василица и таман така со шееска сторена да се фрлит во вода за Водици да го фатит крстот. :)
M-1
M-1
Абе кешки да е така ко шо викаш и нија ќе му се тупниме за родендено, али мене друго ме мачит. Абе го гледам 2 годиње со ред и стварно сејт оту имат пеесеидевет лета, кој знајт мојт така се осеќат па зато неќи да менва.
:-)
kjara
kjara
Ам убо што ти текна, да му се тупниме на родендено да пијаме ракија и тутун и руска салата да јајме, оту постите ќе бидат завршени, само диња да не јајме, оту опасно ќе бидит. Аку е за то, ја ќе си пишам на профилот дек имам 13 години, з’ш и така си се осеќам во душата а и во глата не сум нешчо поарна.
M-1
M-1
Еми ак е така нек фрљит стрико Анчо зајре, еден кубик кифли, две котлиња пластични руска салата а послем ќе си мезниме сиренце со ракииче.
Не е битно колкава си, битно е како ми ти е на душичето. Виј сеа и јас неам во глава али зато има во ноѕете :-)
kjara
kjara
Значит, на шеснајсти јануар идаме кј Анчота на гости на роѓенден. Неморат да не поканит. Ние сами ќе му идаме. Само ќе требит ја како женско да го опитам кј живејт, ама одоколу што викет ко киша око Крагујевца. З’ш Крагујевац викет можда Анчо најубо знајт. Ќе му однесиме диња за поклон з’ш ќе не уапсет ако му донесиме торта. Неубо било шикер за стари лица. Така викет од власта.
M-1
M-1
Еј земи земи, некоја уба и сочна, битно сочна да е. Ма немат гајле бе каква ти власт, ќе се акнат неколку единици инсулин и шеќерот одма во нормала се враштат. Кој ја тркаљат власта.
Ма киша око Крагујевца се окренула у правцу Гроцка.
Ма прашај го как сакаш ак ти е нетокму јас директива ќе го опитам.
:-)
kjara
kjara
Најубо ќе бидит ти да го опиташ, з’ш ја како женско ако го опитам, мисља дека неубо ќе ме сфатит. Мож да си помислит дек’ за другана_работа сакам да му одам. А, ја всашност сакам на роѓенден да му одам. Шчо си јет сигурно, сигурно си јет. :-)
M-1
M-1
Со задоволство, ти благодарам шо ми отстапи јас да ја имам честа да го опитам чичко Анчо. Тој и пред да помислит на то мислит за она работа. Сеј си тука сеа мадро на газето мисља ја и ти ќе ја наредиме работава за роѓенденов.
M-1
M-1
Бреј, замисли слика чичко Анчо на средина ти лево и јас десно, пред него торта џевахир торта али во мала верзија три спрата, шеес свешти и една прскалица и на глава капчиња Среќен Роденден то би било нешто јако, епик да нереча. ВОВ!!
kjara
kjara
Да, да јако ќе бидит то. Ќе се сликаме и Анчо утредента ќе отворит тема, триесте слики на Анчо од роѓенданот. Требит овие гнојојте од управава, дан’ реча модераториве да направет опција да имат како на вацебук да се тагирет членојте. До шеснајсти јануар имат време, ќе му земиме диња и ќе му идаме на порти ненајавени, дан’ реча апансас.
M-1
M-1
Алал да ми ти је, знајш шо има заприметено, оту од апансас ко ќе се бувниш негде најубо се врвит. Мисља нија сигурно ќе врвиме убо, за славенико незнам како ќе си врвит. Не бе не ги викај така тија од управа, мојт да ти се наљуутат па ќе те снемат на некоје време, шо ќе прам јас без тебе? Иначе убај деца се, ама убај хахахахаха
kjara
kjara
Убај деца се, пубај немат да имат. Туку, нија да не ломотиме ногу, дан’ го разбудиме Анчота, з’ш ако не чуе, ќе ни го разберит планот, па немат да имат нишчо од апансас гости идање кј него на роѓендан. Тро малку да се прибериме. Мојт?
M-1
M-1
Абе убај шо, поубај немаш виено. Од апансас ќе бијт, немат шо да не спречит. Ништа нас није сломило ништа нас нече сломити хахахаха. Сеј си тука ко ти веља и свирај си, ова планов ќе бијт јака реализација :-)
kjara
kjara
Не може нам нико ништа, јачи смо од судбине, могу само да нас мрзе, они што нас не волееее. Ајмо..... :) Фаштај то шамифчето во рака и почвај оро да играме. http://www.youtube.com/watch?v=f46LkPDypSY | Јака џигерица фашта Митрета.
M-1
M-1
Леле Митре брату шо џигерица фашташ не си свесен. Ова ми ти је класично-елегантна џигерица, виј го бе шо пес изитаен је. За ова требит еден трибјут да му се прајт. Замисли го шо љиот ќе бијт во комбинација на бланширана џигерица хахаха.
Замисљи го ти сеа Анчо во сликава наша, сигурно ќе бијт радост во друштвово ново.
kjara
kjara
Ја мисља оту требит на Анчота на роѓенден да му ојме со плех музика. Со оро да му влезиме дома со трубачи, да изиграме две три кола околу куќа, да влезиме внатре да изиграме уш две три кола, па послем ја да се качам на маса да играм чочек а Анчо да ме гледат. Детцка радост ќе бидит то! Санкир чоек да се почудит.
M-1
M-1
Иј бе плех музика имат да боботит, онија ќе ги викнам џупцине тије како ропет шо бе милина. Јас уш од старт ќе се порфрљам со ними, ги порачвам Ајше лично Ајше а за стрико Анчо ќе го позравам мислам со онаја песнана Шеќерна. Али да знајш дека пред роѓенденот ќе се најме со Анчо, за коледе ќе му ојме на порти, ти ќе бијш препраена во Самовила а јас ќе облечам маска од крокодил.
M-1
M-1
Кој ќе ојт прф да не водит и со шамичето да мафтат?
kjara
kjara
Ам се знајт кој ќе бидит прф. Прво Анчо ќе го водит орото како славеник, па послем ти ќе бидиш коловоџа. З’ш коловоџата требит да е најличен, најзгоден, најпретставителен, оту сите гледет во него.
M-1
M-1
Ами тој ак не водит да знајш оту имат можност вода да не однесит xD, мојт јас да сум прв со шамичето ќе вијме проценка од самото место как ќе се одвиват настанов.
Тук виј ти није мојме и на пред роденденска да појме знајш Коледе ова она, да се препарираме ова препрајме во нешто. ти во само-вила јас во крокодил зш имам маска, так врти сучи ќе дознајме стрико Анчо кј живејт точно.
Back
На врв Bottom