Кајгана форум

A
Andrew
низа1
Forrest Gump
Forrest Gump
Андру!
Agda Beata
Agda Beata
Сака да глуми кул, уствари појма немаше шо значи низа1, јас му кажав. :D
Forrest Gump
Forrest Gump
Дај бе изнајмете си соба и не ме замарајте више и двајцата!
Agda Beata
Agda Beata
Аууу Ендру, читаш ли? Сме го замарале.
Agda Beata
Agda Beata
Овакво нешто никогаш не би кажал за другар му @Io Sono Interista. Него ќе му го дудла до бескрај затоа шо бил кул.
Forrest Gump
Forrest Gump
Аууу Ендру соба да си изнајмите, читаш ли? Замарате! Не ме лајкате, кој пенисовиден орган сте ми!?
Forrest Gump
Forrest Gump
Ио е кул. И најголем. Вие сте само дебели.
Io Sono Interista
Io Sono Interista
Ја нејќу да сум причина за било какви љубовни проблеми :шознам:
Agda Beata
Agda Beata
Така? Од сега па натаму само на Ендру ќе му го мафтам дилдото пред камера! -.-
Agda Beata
Agda Beata
Ту лејт, пријател. Ние одамна се караме ради тебе.
Forrest Gump
Agda Beata
Agda Beata
Знам дека имам љубоморни испади, ама си имам добра причина за нив.
Forrest Gump
Forrest Gump
Кутар Ио ако разбра кој, шо, како :D Ко Џои со францускиот :D
Agda Beata
Agda Beata
Ете, од уста не го вадиш! По цел ден слушам само Ио, Ио, Ио!
На врв Bottom