Кајгана форум

М
Мачорка
А Црноризецот во Мистерии со орбовите? :D
Уште па и у дискусија со него влагаат.
D
Daedalus
Фино дете е он :D Отишол по лош пут само xD
Има време, ќе се опраи, чим е љубопитен и сака да знае, ќе смени ставови за некое време.
М
Мачорка
Има ли шанси у скоро време да и се изнајде алтернатива на класичнава исхрана? Да не мораш да готвиш, па да јадеш, па со тањири да се занимаваш, него на пример некој ап кој ќе ги содржи сите потребни хранливи материи. :D
М
Мачорка
Нешо слично мислам прочитав ко дете и тоа ако не се лажам во книгата "35 мај" и оттогаш ми е животна желба.

Бај д веј, многу забавно книжуле, да ја најдам пак би ја читала, иако е за деца.
D
Daedalus
Не е тешко ваљда ако кондензираш целулоза и други шеќери, протеини, масти и све у мал волумен на апче со огромна густина, јес да тешко дека е изводливо хемиски.
Али ја нејќум, сакам да уживам у вкус на храна :(
Artemisia Vulgaris
Artemisia Vulgaris
Апоите не се глутен фри.
Роџер, ја нејќам кај тебе на профил, имаш лејмери.
Љубовен Каскадер
Љубовен Каскадер
D
Daedalus
Сине, што сакаш мама да ти испирнта за доручек?
Испринтај ми колачи со еурокрем.
Неаме еуротонер, ќе треба да купам, се потроши.
М
Мачорка
Роџер, сакав да ти кликнам лајк, али на крај видов дека си ме спомнал, па ќе изглеа дека ради тоа е лајкот, па за тоа нема. :D
Али се слагам со тебе, луѓево испомешаа се живо и диво, секој си има различна дфиниција за трол.
D
Daedalus
врска немаат што е тролање пеер, не знаат како функционира дури некои од нив си имаат таква некоја позитивна слика за тролови xD
М
Мачорка
Ја сакав прееска да реплицирам, али се предомислив, не сум нешо расположена за дискусии, дури и во чек дис аут.
D
Daedalus
хахахахах абе, лајкни ми го постот и послем пиши, се слагам со Роџер, Роџер на пример пишуе многу елоквентни и аргументирани постови, свака му част!!! Ја ќе ти го лајкнам постот исто и онака ептен бедно ќе изглеа xD
М
Мачорка
Ја теби сердаре, ти мени војводо :D
D
Daedalus
Абе јако е тоа, мали друштва што се бустаат низ форум и имаат инсајд џоукс што само они ги сфаќаат xD Среќни се, се двојат од другите и практично никој не го боли кур за нив.
М
Мачорка
Со српски поговорки почнав бе ЧД
Ќе ме избркат од ВМРО.
D
Daedalus
Не може да те избркаат од ВМРО, пошто Србија е ВМРО, све е ВМРО, сонцето, ѕвездите, главата на Стојан Андов...
М
Мачорка
*избркаАт
Главата на Столе е уствари предавател кој служи за комуникација со вонземјански рептили, кои се истотака вмровци.
Љубовен Каскадер
Љубовен Каскадер
Што има лошо во имање позитивна слика за тролови?
D
Daedalus
Ама они ја немаат позитивната слика од вистинските причини. Они го поштуваат оној трол што е трол по погрешна дефиниција.
Они не ги сакаат вистинските тролови, они мрзат вистински тролови, за разлика од нас xD
Back
На врв Bottom