Кајгана форум

М
Мачорка
После ќе се сликам со деверот како ми става пари во кондурите и сватовите како ја буткаат вратата.
М
Мачорка
Агда ај престани со тие антихристијански атеобудистички квазилиберални срања од типот на геј бракови и слично.
Во Маќедоња има само 2 геја, Коче и то чупето режисерка шо беше.
Љубовен Каскадер
Љубовен Каскадер
Право велиш ќерко. Ама и Коче не е вистински геј, а и да е, ќе го излечиме.
D
Daedalus
Глупости, сите знаеме дека хомосексуалноста е болест која се лечи со одење во манастир и имање татко. Фројд рекол дека скоро сите проблеми потекнуваат од проблемот со латентна хомосексуалсност. Штета што моите се разведени, а ја атеист :(
М
Мачорка
Roger, ми текна нешо да те прашам.
Во моето досегашно животно битисување и набљудување на околината иам добиено некој субјективен впечаток дека почесто се дешава синовите да личат на мајката, а ќерките на татковците. Има некоја научна потврда за ваква тенденција или јок?
D
Daedalus
Heresy, браво! Ја искара цела кајгана...
Ради тебе Ио изеде бан, срамота пеер, сељак си.
D
Daedalus
Artemisia Vulgaris
Artemisia Vulgaris
Не ми го карај забеганиот, темата си беше супер!
А таман сакав да искоментирам дека имаат недостаток од самодисциплина...
М
Мачорка
Роџер, синоќа си пуштил машина на евтина струја, а ?
Домаќин чоек си, реков ја . ЧД
D
Daedalus
Пеер што е со факинг Фарго? Болно срање, изглеав прва сезона, али ме густа! xD
М
Мачорка
За два дена ја спичка цела?
Ја со такво темпо мислам само Six feet under ја иам глеано, бар колку што ми текнува (тука комедии не рачунам).
D
Daedalus
Ја све така гледам. Седнуем чим станам еве у 10 сабајле, глеам 3 саат сабајле е, треба да се легне. :D
D
Daedalus
Абе, глеј кое комбо од членови ми е на профил <3
Artemisia Vulgaris
Artemisia Vulgaris
Така, прајте си оф топик муабети. Нека ми стасуваат нотификации, кој ме ебаа!
D
Daedalus
Ае сите кај мене на профил, ќе се партиришаме!
М
Мачорка
Што ако Роџер е Лил Лемб? :sneakysmiley
D
Daedalus
Да, социопат сум и ко оној Малво, имам многу јузери за да ги манипулирам неколкуте вистински членови (95% посто од јузерите се јас, вклучувајќи те и тебе од кој пишав пред малце) и целта ми е да ја придобијам покорноста од cige и sutrak. Ја сум кајгана, јас сум сум светот и само Деда Ное може да ме декодира, поради тоа го банирав.
М
Мачорка
Не знам шо е фората со девојченце, дали ги трола сите или е озбилна.
Back
На врв Bottom