Кајгана форум

Artemisia Vulgaris
Artemisia Vulgaris
Немој, Роџер, не греши душа!
Рипам од гнев. :D
D
Daedalus
Знам пеер, али мојата визуелна имагинација го вади ѓаволот од мене :(
Artemisia Vulgaris
Artemisia Vulgaris
Без гајле! Мене хоби ми е вршење егзорцизам.
Artemisia Vulgaris
Artemisia Vulgaris
Вршење. XD
D
Daedalus
smooth smooth :D
„го вади ѓаволот“.
Artemisia Vulgaris
Artemisia Vulgaris
Ти си дефиниција за храброст. Скроз си бедес!
Пишуваш овакви коментари додека комуницираш со радикални феминистки.
Artemisia Vulgaris
Artemisia Vulgaris
Мислам дека Гад онли ноус и братучед му ќе ти подзавидат.
D
Daedalus
Не само што сум храбар, туку и грд! А и тулето ми е мало :'D
Artemisia Vulgaris
Artemisia Vulgaris
Не бе пер, не си грд!
D
Daedalus
Немој, ќе ме усрамиш пред Мачорка. Не ли гледаш дека пробувам да оставам low profile впечаток :c
Artemisia Vulgaris
Artemisia Vulgaris
А ти нели гледаш дека за другиот дел не спомнав ништо?
Маш не е маш без машкоста.
D
Daedalus
Тоа прво ми дое на памет. Што ми дојде следно на памет беше дека ако спомнеш ондак ќе биде као „еееј Агда, се заеба сама хуехуе, од кај знаеш хуехуе“.
Ако не спомнеш, постојат две алтернативи, едната е дека ја знаеш првата и не спомнуеш за да не биде хуехуе индиректно изоставајќи ја, а втората варијанта е дека намерно ја изоставаш за да укажеш на тоа дека тулето ми е мало
D
Daedalus
што пак го повлекува прашањето „од кај знаеш“ проследено со хуехуе. Знаејќи го сето тоа, го изоставив тој дел менувајќи ја темата се' со цел да ти го спасам интегритетот! Но ти сама влезе во амбисот.

И не признавам камбекови у стилот на „Па Ване ми кажа“, тоа се нубски форици!!!!
М
Мачорка
Да Агда, ти не моеш да не сфатиш нас поетите, не моеш да го разбереш нашиот специфичен лајф стајл.
Ја на пример песната за владиката Перо ја напишав под дејство на опиум, исто како Колриџ Кубла Кан.
М
Мачорка
Плус сакам да мешам солено и благо, на пример да јадам чипс и чоколадо у исто време.
D
Daedalus
Еј тоа е епик, имаше еден период кога поливав смоки со чоколаден прелив...памтам качив 20 кила тогаш.
М
Мачорка
Ја никад не сум имала више од 50 кила, а не се замарам со здрава исхрана и броење калории.
I guess I should consider myself lucky :)
М
Мачорка
А иначе тоа што си качил килажа е уствари добра ствар пошо во еволутивна смисла тоа би значело дека си добар ловеци дека си способен да обезбедиш храна за себе и за женката и потомците. ЧД
М
Мачорка
Онака жените потсвесно те замислуваат како гордо чекориш со уловена дива сиња преку рамо и некоја верверица у уста, а ти уствари си мцкаш смоки со чоколаден прелив. :))
D
Daedalus
Да бе, супер е тоа. Иам другар така што јаде ко нездрав и увек е слаб. Ја висок и крупен на татко ми, 2 пути дневно јадам и пак иам пивско меше :''(((
Треба да почнам да дилбам со Стеф како личен тренер :D
Back
На врв Bottom