А ти нели гледаш дека за другиот дел не спомнав ништо?
Маш не е маш без машкоста.
D
Daedalus
Тоа прво ми дое на памет. Што ми дојде следно на памет беше дека ако спомнеш ондак ќе биде као „еееј Агда, се заеба сама хуехуе, од кај знаеш хуехуе“.
Ако не спомнеш, постојат две алтернативи, едната е дека ја знаеш првата и не спомнуеш за да не биде хуехуе индиректно изоставајќи ја, а втората варијанта е дека намерно ја изоставаш за да укажеш на тоа дека тулето ми е мало
D
Daedalus
што пак го повлекува прашањето „од кај знаеш“ проследено со хуехуе. Знаејќи го сето тоа, го изоставив тој дел менувајќи ја темата се' со цел да ти го спасам интегритетот! Но ти сама влезе во амбисот.
И не признавам камбекови у стилот на „Па Ване ми кажа“, тоа се нубски форици!!!!
Да Агда, ти не моеш да не сфатиш нас поетите, не моеш да го разбереш нашиот специфичен лајф стајл.
Ја на пример песната за владиката Перо ја напишав под дејство на опиум, исто како Колриџ Кубла Кан.
А иначе тоа што си качил килажа е уствари добра ствар пошо во еволутивна смисла тоа би значело дека си добар ловеци дека си способен да обезбедиш храна за себе и за женката и потомците. ЧД
Онака жените потсвесно те замислуваат како гордо чекориш со уловена дива сиња преку рамо и некоја верверица у уста, а ти уствари си мцкаш смоки со чоколаден прелив. )
D
Daedalus
Да бе, супер е тоа. Иам другар така што јаде ко нездрав и увек е слаб. Ја висок и крупен на татко ми, 2 пути дневно јадам и пак иам пивско меше :''(((
Треба да почнам да дилбам со Стеф како личен тренер
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.
Рипам од гнев.