Кајгана форум

Crazy in Love
Crazy in Love
Не, ама сум Крејзеинлаве, стаааро име, ептен со традиција. Сузе од таму е излезено. А чим така си спремен, ти ја давам ќерката, таква жртва само човек на место знае да прави.
ElNinho
ElNinho
Фала ви, нема да зажалите.
Многу сте добра. Ако имате потреба од шминки од @Anon кажете ми, мајка ми работи таму ќе ви набавам за слободно.
Не ме сфаќајте погрешно дека ја купувам ќерка ви за производи од Анон, чисто од добрина.
Crazy in Love
Crazy in Love
Гледам дека имате добра душа, младиЌу, ама ќеркава е мала за шминки, еве ја веќе гугутка и спие, утре прва смена е во школо.
ElNinho
ElNinho
Во ред тогаш, ќе одам и јас да спијам, имајте добра ноќ и вие и вашето семејство.
Crazy in Love
Crazy in Love
Фала ви младичу и вие исто, па за касетите Погрешно време ќе се договориме надокнадно. :)
I
Ilumious
kojmi ja zakaca malata?
Crazy in Love
Crazy in Love
Остај ја малата. Се договивме јас и ти. Ја зедов под свое. Сега сака да те искористи против мене. Сака на емоции да те фати. Јас веќе ја средив работата!!
I
Ilumious
a od kaj iskoci ti ? kerko koj e ovoj krejzinlave? brat na tatko ti slave? ?@?!? kaj mi se apcinjata
Crazy in Love
Crazy in Love
А мори, па ти ми ја остави мене на куќен праг, јас ја посвоив!!!! Ја растев и чував!!! И овозможив се!! Се договивме ќе ми го почитуваш авторитетот!!!
Anon
Anon
Не (про)давам шминки за лесни девојки.
Peja989
Peja989
f4era probaf so zhena <3
Zaphod Beeblebrox
Zaphod Beeblebrox
29 notifikacii feeling blessed. inace hehe prati noti heheheeheh
ElNinho
ElNinho
Не е лесна девојка, тешка е, можете да погледнете на анимацијата која ја има постирано во линкот од нејзиното учество на маратон.

Илумина, вие да не сте Еврејка?
Џ
Џонтра Волта
Peja989
Peja989
Auuuu i po soselani po4na da me pokazhva6?!!111?/!
Ne mozham so site odedna6,,,,,,da znaj6/???
Џ
Џонтра Волта
Фати се со него че те напрај чојк !!!
kjara
kjara
Hi
ElNinho
ElNinho
Хехехе Џон Траволта, к-15 ги знам ама не знам да играм билјард иако дома имавме во верандата од буково дрво направен но кога ни беше Чави на гости играше со таткоми билјард изгуби и му се пожали дека многу висок бил тепихот па таткоми го даде на локалната флиперница.

Здраво Кјара. И твоето име истотака ме потсеќа на нешто еврејско и грациозно. Да не си Еврејка?
kjara
kjara
55 f Mexico hairy :p habla espanol?
ElNinho
ElNinho
кљаро ке си.

Џо сој фан де пицца енд ај лав мексикан фуд соу мач. Сој ун буено чико перо устед ес муј старо пара ми, џо тјенго поко ањос. Иф ју хеф уна чикита пара ми подемос аблар порхе џо кјеро уна мухер пара ми, перо буена мухер но маља комо Руби.

Ми мадре ес уна буена биснисмена енд тјенго буена каса перо џо кјеро вивир ен уна гранде хациенда кон мучо кафе.
Back
На врв Bottom