Кајгана форум

puno
puno
Зш ја избриша?
Мене баш ми се виде интересна темава, ама нејсе, кога ќе имам повеќе време ќе ја отворам во религија.
Inglourious Basterd
Inglourious Basterd
Пуно бе, не му се откажувај на дискриминаторот, отворија пак кај него. Инаку, што тема ти избриша? Сигурно воведот не бил побетер него на оваа?http://forum.kajgana.com/threads/%D0%9A%D0%BE%D1%98%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D1%88%D0%B0-%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%98%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D1%83-%D0%B2%D0%B5-%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%B0.73072/

Ама ете, таа ја оставил. :(
puno
puno
Полова дискриминација се дозволува....
Inglourious Basterd
Inglourious Basterd
Да, се е полесно кога имаш цицки. Па макар и на аватар. Функционира дури и во гестапо потфоруми.
Raziel
Raziel
Пуно, јас секогаш сум бил коректен со тебе. Линкот овој што ти го пратил е тема која лесно може да се каже дека е од доменот на психологијата. Твојата не беше. Не беше ни филозофија. Којзнае што беше, не си објансил ништо. Типов сака да те наседне, да се гњавиш да отвараш теми на погрешно место, да ти ги бришат и да ти се сити.
Inglourious Basterd
Inglourious Basterd
Кхм. За што беше темата, па не била од домен на филозофија и психологија? На тој подфорум, сосема коректно, може да стои и тема за бројот Пи, а не па за нешто поврзано со религија, ко што разбрав.
Raziel
Raziel
Ништо ти не си разбрал, ама воден од некоја манијакална потреба да го понижуваш секој оној кој не се идентификува како тебе, не ја пее твојата химна и не го вее твоето знаме, сакаш да го видиш поразен и иссмеан.
На врв Bottom