Кајгана форум

Srcee
P
parvati
Зшто не си се потпишала детелина? Коцка веќ има
Лист е ваљда мушко : D
Srcee
Srcee
Брука, брука :( У план ми е да си го сменам username-от, да ми текне некој бољи :)
P
parvati
Не л'жи не е ништо брука : D
Срце е убаво, ама коцка у задњо време пишуе писмо
па он ке врже, па убава десетка, опет коцка
ама двојле е у детелину
Какфо срце е у питање у тфој ник ? : D
На врв Bottom