Кајгана форум

dragonsky
dragonsky
Од кај знаеш што му е поентата
dragonsky
dragonsky
Него ај кога веќе видов дека сменил аватар, и кога веќе сме на темата, кој ви е омилен гол до сега ? :)
Донев
Донев
ManUtdChampions
ManUtdChampions
nee ja sfakjam jas vashata poenta, ama mojata e podruga malce..pobolno e ova, od thiago i strootman xD
Донев
Донев
Стварно, болно е да ти избега најдобриот играч и да ти ја земе титулата со новиот тим :p
ManUtdChampions
ManUtdChampions
imame nie gol da dava golovi, ne sme so poslabi napagjachi od palace pa da chekame da davaat golovi igrachi koi imaat druga uloga :P
dragonsky
dragonsky
Ova isto kako Kagawa da dojde kaj nas. Pola sezona na klupa sedel ama ete 40m ke dademe za falenje :D
I Donev daj be smeni avatar ne znam kade pisuvam jas kade ti. Baska jas kagawa go nosev na avatar pred mesec dena sega i na drugi im tekna da nosat avatari na kvalitetni igraci
dragonsky
dragonsky
lol
ManUtdChampions
ManUtdChampions
videte sea... so mata i runi direktno ve dupime, oti i vo 2ta sluchai nie imame korist a vie ste so takvoto vo race.. so strootman i thiago vie nishto ne dobivate..dobro osven thiago da ve opne vo LSH xD

koj da dava golovi* za pogore
dragonsky
dragonsky
[lol intensifies]
ManUtdChampions
ManUtdChampions
@dragonsky si mi ja utnal poentata celosno.. jas pak aludiram na toa shto vie bevte sigurni oti nema da dojde Mata kaj nas, kako shto nie bevme sigurni deka kje dojde thiago na primer.

i da, mata igra super do sea, razigurva odlichno i jas sum super zadovolen od nego, kazhav...na tie napagjachi shto gi imame nema da mi smeta ni gol da ne dade.
Донев
Донев
Нашето негирање беше нормално и си ја прифативме одма ситуацијата кога видовме дека е озбилно. Во никој случај не се споредува со вашето хехе :p
ManUtdChampions
ManUtdChampions
да бе си ја прифативте... баш не се споредува, никој од нас не кажа Тиаго да си ги сокрши нозете и да не даде гол веќе во животот. :)
Донев
Донев
Озбилно некој така кажал? хахахахаха
ManUtdChampions
dragonsky
dragonsky
Kazaa ti ne citase ? Toj sto go barase Runi i sto izmisli navivacka pesna za Falkao go kaza ova i za Mata.
ManUtdChampions
ManUtdChampions
samo da priznaete oti gi stavivte avatarite oti ve trolame za toa kako mourinho ne go daval mata vo manchester i ne sakam povekje xD
dragonsky
dragonsky
И Ането го ставивме на аватар пошто вие го имавте САФ а ние исто сакавме некој симбол со три букви.. а К.. им беше на Арсенал и така моравме Ане.. :(
:)
Донев
Донев
Jas go staviv zatoa sto on imase staveno. Poima nemam zosto...
dragonsky
dragonsky
ЛЕЛЕ СО АВАТАРОВ КОЛКУ МЕ БУНИШ САМО..
A што не ти текна и Кагава кога го ставив ? Или женска му на Ширле ? Или ..
Back
На врв Bottom