Кајгана форум

Martin
Martin
Како, врска немам.
Имам во собава 2 штекера и земаат струја од 2 различни осигурувачи (врска немам како иде тоа)
Имав заприметено, кога ќе ми донесеше некој ПЦ да му преинстлаирам, моето ПЦ и неговото беа поврзани на 2та различни штекера.
Martin
Martin
Е сега кога го менував каблето од мониторот (бидејки мојот пц, мониторот се поврзани на едниот штекер, а другово ПЦ на другиот) за да го ставам на другото пц, нонстоп ме дрмаше струја (валда дека беа на различни штекери и успат ваљда има некој проблем со струјата)
На врв Bottom