Кајгана форум

dragonsky
dragonsky
Why ?
RickyLFC9
RickyLFC9
За таквите да не добиваат внимание и да не се прошири муабетот. Колку помалце се збори, толку помалце внимание ќе се обрнува, и толку ќе бидат помали шансите проблеми да се направат :)
dragonsky
dragonsky
Е де де, како да ни опцул нешто, си пишал и готово не му реплицираш и готово, членот го интересираше што и му покажав за што се работи уствари.
Ептен дебилна работа е ова кајгана вс твитер војнава како олимпијада за ретардирани му доаѓа :D
Ако пише уште неколку навердливи постови (со таа разлика што овој не е ептен навредлив) банирај си го и ни глава да те боли ни ништо :D
RickyLFC9
RickyLFC9
Не е војна, само нејќам да им се обраќа внимание пошто знаат од ништо да направат нешто и да не отиде у курац све ради вакви. Затоа let's hush it up.
dragonsky
dragonsky
Јасно :D Али пази гледам дека ептен се грижиш за проектчево али имај во ум дека со тоа што се повеќе се шири тоа повеќе ќе има ликови што ќе хејтаат. Има некои на форумов што сериозно делат позитивна енергија за Бамбер, некои се онака за заебанција али нема врска интересна работа е.
dragonsky
dragonsky
Е сега сигурно со тек на време ќе има некои што ќе глумат лудило, така да да си се спремиш :D
Инаку проектчево ептен blew up, другари што врска немаат за кајгана ја лајкнаа страната, а појма немам од кај почна сево ова.. :)
RickyLFC9
RickyLFC9
Јасно бе, све е земено у предвид. Проектот ќе тера до кај што ќе тера, тука беше кулминацијата. Ќе се крене ако освојат промоција на пр. А јасно е, отиде на фејсбук и сите скокаат на bandwagon. Али админот е добар, би требало да знае да ги среди тие што се заебаваат кај нив.
RickyLFC9
RickyLFC9
А башка оние што не им е толку битно ова ќе прекинат брзо да се замараат коа ќе видат дека никој не ги ферма, затоа и го правам ова со незборењево и криењето на истите, за сами да си сфатат дека не им е тука местото и да си се повлечтат, а ние на раат да си бидеме :)
dragonsky
dragonsky
Добар си добар :D Ептен ќе биде јако промоција ако добијат или евентуално купчето ако го добијат :D
Ќе треба да направиме некој собир со обележја на Бамбер па што вика Џену во некој си Дејли Ташак може ќе не има :D
RickyLFC9
RickyLFC9
Со Acid нешто спомнавме, може да биде нешто у иднина ако се задржи ова вака. Плус убаво би било да направиме слика за да видат дека не се заебаваме, доказ да имаме :)
dragonsky
dragonsky
лол скауерска работа сликата ми ја римувнале :ROFLMAO:
RickyLFC9
RickyLFC9
Не знам за што зборуваш (следен пат бан од форум... трајно :D)
dragonsky
dragonsky
Ај тоа мање више не ми смета, ама бан од бамбермк.. :@ :-O :@
RickyLFC9
RickyLFC9
А замисли да те банираат од самото селце како би се осеќал :D
dragonsky
dragonsky
Супер ! Ќе се преселам во Лондон ! Подобро прв во Лондон него ли последен во Бамбер... или не беше така..
RickyLFC9
RickyLFC9
Така некако. Рачунај Бамбер е блиску до Престон, а Величе играше таму :D
dragonsky
dragonsky
Back
На врв Bottom