Кајгана форум

Scouser88
Scouser88
Година е да 88-ма. Зафатен беше никот Скаузер кога се логирав на форумов па морав да додадам уште нешто.
Scouser88
Scouser88
А за што мислеше дека е 88-цава ?? За Хитлер поздравот или? :)
На врв Bottom