Кајгана форум

acereal
acereal
Мене стелт ми намести треба во шоткастот да пишеш во сервер адрес radio.kajgana.mk и пасворд има ама не го знам тоа стелт ми намести , ако ти се пополнати овие ќе почекаш да завршам и само конект ќе стегниш па после во плејлистата си додаваш песни.
W
Werther
Не ми се, може се тоа стелт да среди ? И да пополни и пасворд да стави ?
acereal
acereal
Мене така ми среди преку teamviwer , освен сега ако нема некој друг концепт види прашај го него што и како . :)
На врв Bottom