Кајгана форум

Peja989
Peja989
Не брат, ме мрзи ужасно. Луѓе ќе има, зошто има евент.

Иначе, си го имаме натиго дај ми го. Да не сакаш некоја 24 годишна да ти пуштам по пораче? :)
RickyLFC9
RickyLFC9
Ќе се изгубам на физички план ко на фудбал :S Али пушти ако е за плакнење очи :D
Peja989
Peja989
Доби бајаѓи повозрасна....мајка на наша позната личност, штом ти е за плакнење очи...а не за контакт :)
RickyLFC9
RickyLFC9
Саа ќ'ојш уф Ајришо?
Peja989
Peja989
Јок....ќа ојм на балканскиот собир во Зрењанин......БИЧ!
RickyLFC9
RickyLFC9
еј у пм. а си стаил going, ќе те убие правниче. офф друг ќе треба да барам сеа за друштво...
Peja989
Peja989
Морав да пишам гоинг зошто сум хост на настанот и требаше да едитирам нешто. Иначе, доаѓа и Милеисреќнисибиле за Зрењанин, така да правниче барај го или не знам, на Владо (Дивајдер) пиши му.
RickyLFC9
RickyLFC9
Дивајдерот кажа Ајриш било за педери, не верувам дека ќе дојде :D Иначе kaziox ќе доаѓа, се решил човекот и вие баш сеа отидовте таму. Али не е битно. Колку плаќате иначе за Зрењанин чисто информативно?
Peja989
Peja989
Само за превоз околу 20 евра, ќе спиеме кај роднини на Игор и таму кој колку сака ќе си троши за пиење и јадење :)
RickyLFC9
RickyLFC9
ај ќе дадете впечатоци, ја ќе пробувам да убедам еден за сосиедад шо навива да дојде ако сака... :D
Peja989
Peja989
Ќе дојде педерот и од страна ќе гледа. Иначе, тоа што бараш....сомбреро всушност значи шешир/капа на шпански. Не можам да ти помогнам, не знам каде можеш да најдеш!
RickyLFC9
RickyLFC9
знам што значи бе, али сомбреро го викаат. ваљда нема шпанска капа да кажам дека барам :D
Back
На врв Bottom