Ја Цонга 1 го изиграв, мислам дека доста му е на Вердаско, а Надал исто така -18.5 го изиграв хахахахах Све обратно од тебе сум мислел.
Според мене нема да држи многу Јужњи, вчера имаше тежок меч, од друга страна Надал ќе му мава спинови на еднорачниот бекхенд и мислам дека ќе го реши за брзо време.
А
Атомската мравка
Добро е што те послушав за Надал да не го изиграм + ама затоа Вердаско ќе го пуштам 1 да тепа со 1.5хен.. еден нека земе па нека тепа Цонга после
те гледам тебе онлајн од тие што пишувале последни на темата за РГ, ме интересира кај наоѓате стримови ? освен на sportlemon.tv и adthe.. ама таму го нема јановиц, зар е можно да нема пренос од тој натпревар?
Што го имаш пишано Јанович? И шо изигра денес, кажи нешто да препишам :Р
А
Атомската мравка
Да губи го имам колку да се испрати нешто денеска.. инаку слабо денеска не ме фаќа на око никој натпревар нешто посебно.. а и не ги разбирам ја толку тенисите ти си повеќе по тоа можеш да предложиш 2-3-4 утакмици денеска да пишеме нешто поасално..
Ех како да изгуби од овој Хасе, јас 1 го имам, сигурен ми беше некако. Чилич товари го, ептем ми е сигурен за денес, а по мене и Кербер е 1.
А
Атомската мравка
одев на изненадување да киксне еден од фаворитите што почнаа во 11 инаку знам дека тешко е да се случи такво нешто но не и невозможно инаку фала за другиве може ќе ги врзам дабл после иако ја гледав оваа лепченко на неколку натпревари и не игра лошо..
Знам и јас ја пратам ама не ми е верно да ја победи Кербер, според мене ќе иде Германкава даље.
А
Атомската мравка
1-1 Хас / Јановиц ќе биде интересен натпревар до крај само штета што нема стрим.. инаку да појака е кербер сепак може да се размисли и за + според мене.
Леле каков морон е Јанович, водеше два пати со брејк и го изгуби сетот. Сеа ќе изгуби гарантирам, а иначе Кербер стварно е плус гемови, можеш комотно да ја пробаш. Јас многу ја мислев Лисицки за плус, али ја ставив Ферер.
А
Атомската мравка
Ќе видиме рано е додека дојде некој до 3 сет за победа има време.. инаку ќе ги пишам Чилич, Кербер + и Федерер се мислам за - што мислиш ? ептен убаво играше плус овој бенету или како и да се вика гледам не играл убедливо.. и кај што бил фаворит некако тешко му одело
Па по секоја логика би требало да е минус, ама има еден фактор тука, а тој е што Бенето не му одговара ич на Федерер. Лани или пред 2 години ќе изгубеше од Бенето на Вимблдон, е сеа на земја не знам колку ќе се држи Бенето со оглед на тоа дека не е во форма...
А
Атомската мравка
е тоа да еве гледам последнава ја изгубил на тврда подлога (2/2 изгубил вкупно изгубил на тврда од него) плус домашна публика мотив повеќе..
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.
Според мене нема да држи многу Јужњи, вчера имаше тежок меч, од друга страна Надал ќе му мава спинови на еднорачниот бекхенд и мислам дека ќе го реши за брзо време.