Кајгана форум

Stefan-kobe
Stefan-kobe
Ја Цонга 1 го изиграв, мислам дека доста му е на Вердаско, а Надал исто така -18.5 го изиграв хахахахах Све обратно од тебе сум мислел. :D
Според мене нема да држи многу Јужњи, вчера имаше тежок меч, од друга страна Надал ќе му мава спинови на еднорачниот бекхенд и мислам дека ќе го реши за брзо време.
А
Атомската мравка
Добро е што те послушав за Надал да не го изиграм + ама затоа Вердаско ќе го пуштам 1 да тепа со 1.5хен.. еден нека земе па нека тепа Цонга после :)
Stefan-kobe
Stefan-kobe
Дај Боже брат, па да бидеме добитни и двајцата. :)
А
Атомската мравка
1-0 ете сега 1-1 па и вој ќе го земе Цонга 1-2 ;)
Stefan-kobe
Stefan-kobe
Џабе, ПСВ гледај...
А
Атомската мравка
те гледам тебе онлајн од тие што пишувале последни на темата за РГ, ме интересира кај наоѓате стримови ? освен на sportlemon.tv и adthe.. ама таму го нема јановиц, зар е можно да нема пренос од тој натпревар?
Stefan-kobe
Stefan-kobe
Можно е, ако игра на некој од помалите терени, таму нема камери.
А
Атомската мравка
Ок фала, не сум знаел дека и вакво нешто постои на поголемиве турнири да не се снима :)
Stefan-kobe
Stefan-kobe
Што го имаш пишано Јанович? :) И шо изигра денес, кажи нешто да препишам :Р
А
Атомската мравка
Да губи го имам колку да се испрати нешто денеска.. инаку слабо денеска не ме фаќа на око никој натпревар нешто посебно.. а и не ги разбирам ја толку тенисите ти си повеќе по тоа :) можеш да предложиш 2-3-4 утакмици денеска да пишеме нешто поасално..
Stefan-kobe
Stefan-kobe
Ех како да изгуби од овој Хасе, јас 1 го имам, сигурен ми беше некако. :) Чилич товари го, ептем ми е сигурен за денес, а по мене и Кербер е 1.
А
Атомската мравка
одев на изненадување да киксне еден од фаворитите што почнаа во 11 инаку знам дека тешко е да се случи такво нешто но не и невозможно :) инаку фала за другиве може ќе ги врзам дабл после иако ја гледав оваа лепченко на неколку натпревари и не игра лошо..
Stefan-kobe
Stefan-kobe
Знам и јас ја пратам ама не ми е верно да ја победи Кербер, според мене ќе иде Германкава даље. :)
А
Атомската мравка
1-1 Хас / Јановиц ќе биде интересен натпревар до крај само штета што нема стрим.. инаку да појака е кербер сепак може да се размисли и за + според мене.
Stefan-kobe
Stefan-kobe
Леле каков морон е Јанович, водеше два пати со брејк и го изгуби сетот. Сеа ќе изгуби гарантирам, а иначе Кербер стварно е плус гемови, можеш комотно да ја пробаш. Јас многу ја мислев Лисицки за плус, али ја ставив Ферер.
А
Атомската мравка
Ќе видиме рано е додека дојде некој до 3 сет за победа има време.. инаку ќе ги пишам Чилич, Кербер + и Федерер се мислам за - што мислиш ? ептен убаво играше плус овој бенету или како и да се вика гледам не играл убедливо.. и кај што бил фаворит некако тешко му одело
Stefan-kobe
Stefan-kobe
Па по секоја логика би требало да е минус, ама има еден фактор тука, а тој е што Бенето не му одговара ич на Федерер. Лани или пред 2 години ќе изгубеше од Бенето на Вимблдон, е сеа на земја не знам колку ќе се држи Бенето со оглед на тоа дека не е во форма...
А
Атомската мравка
е тоа да еве гледам последнава ја изгубил на тврда подлога (2/2 изгубил вкупно изгубил на тврда од него) плус домашна публика мотив повеќе..
Stefan-kobe
Stefan-kobe
Не знам стварно, ако не ти е сигурен пробај го Цонга плус, или некоја од жениве, Ерани на пример.
На врв Bottom