PSYtisfaction
Поени од реакции
527

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• R
    :)
    срцка,јас тебе од глава до пети те поштуам,поштуам секој инч од тебе :):pos:
    :back:Како ма ти се снаоѓаш деновиве,факултет,љубаф,срам да ми е само за мене зборуам.
    Тековна активност: Ја разгледува темата Студирање дома поради дечко/девојка bre bre bre bre kakvi temi tebe te zanimaat :)
    R
    Не се брзаме ,добро е и вака. :)
    Фала мори на честичките :back:
    R
    Дај ма не ме заебавај...женско :pos:
    Не сум ти рекла дека сум лез,рекоФ,само за тебе се впуштам во тие води aко некогаш решиш дека ти треба поинакво милување :pos:
    Па така некако, не е официјално сеа,и тој како мене не сака на големи врати да лафи што како...ќе видиме како ќе се поднесуваме. Јас сум лудачката кошула а тој е дизепамот,сега сме на тоа ниво,па понатаму ќе видиме :pos:
    Епа утре од 11:20 до 12:55 имам пауза, па ако си тоа време на факс да идеме на кафе у смрдливото бифе. И бај д веј, ми го изгасија мобилниот, мислам можеш да ми вртиш, ама ја не можам да вртам. фаца1. Ај поздрав, љубим те!:)
    Ова да го сфатам како комплимент или навреда? :pos::pos:

На никој не му се свиѓа новиов аватар :pos:
    Со долги едно бојна(црна по можност)... ај да те видам сеа и така малце убаа ко за секретарка не за на скејтање...:)
    Арни бе како може инаку да биде.. се под контрола, епа шетни и за мене види таму некоја кошула интересна , сум во план да си купам ама време за разгледување ич.. така ти види ја да идам само да ја купам бива? :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom