Кајгана форум

R
Roten 96
хххаххахаха абе јако ке бие па ја му кажах на Патрик утре шахо да го донесе донеси го и ти или ак си болен неморе ако не идиш на школо јас ке доам во петок да го земум оти на забар сум во 10 па таман на врачанјто ке го зеам и однесум...
R
Roten 96
иначе планириме во ходнико да са играе там доле дек шо са звучницте
ManUtdChampions
ManUtdChampions
haha daj u salta negde be.. ne sakum publika nogo nogo :D inache utre ne sa znaa dali kje doam na shkolo.. zavisi.. ama do petok bi trebalo :D
R
Roten 96
епа ок ке са чујме па...иначе така кажа Суљо иначе арној е и уф салта ама ке требе клупи да носиме оти уф един ден ке са играат три партии...после 6 ти час...
R
Roten 96
е ка сме веќе тука кај часавто кои денаве имите 7 часаве вие и кога ке са сликувите?
ManUtdChampions
ManUtdChampions
hahah.. emi oks.. znachi brzo kje zavrshime? :D
ManUtdChampions
ManUtdChampions
u pon imme 7, a nz koa kje sa slikuvime :D pon/vtornik najverojatno
R
Roten 96
ахам епа арно сум лагал не играјш ти уф пон дури уф Среда :D иначе да брзо до Среда завршавиме и после един ден полуфинале и другио Петок финале и ај чао :D
ManUtdChampions
ManUtdChampions
hahaha.. odlichno :D znachi so ruzhica u petok, so toa acto u sreda.. pa u chetvrtok kje a lagime.. hehe :D
ManUtdChampions
ManUtdChampions
R
Roten 96
хаха да да од Петар и Марко един со тебе е полуфинале и затоа и они играат уф Среда право да си дознајш противнико :D :D :D
ManUtdChampions
ManUtdChampions
hahah :D slushi ej.. u sreda trebe jas istorija da branum tema.. daj turi me u vtornik ako ne :D.. site branat u chetvrtok.. samo istorija ima 2 grupi.. ednata u sreda, drugata u chet. mojta e u sreda.. xD
R
Roten 96
ај ке напрајме така јас па забравих оти ке с абранат теми ама как шо слушнах од тато изгледе ке са одложат ного е рано :d ама ке та турум уф вторник :D
ManUtdChampions
ManUtdChampions
hahah okejj.. kje a dogovorime :D aee oam rakomet da gleam.. pozz
R
Roten 96
aee pozz :D
The Edge^
The Edge^
da poplnum mesto sum jas
ManUtdChampions
ManUtdChampions
keke :D e petar/iljto knezhevich tolko li nemojsh da i tepish? :D
ManUtdChampions
ManUtdChampions
R
Roten 96
Хановер хахахахахаха :D :D :D :D иначе петар е су мене уф групта промена дојде :D
ManUtdChampions
Back
На врв Bottom