Кајгана форум

R
Roten 96
Хановер 1
Фрајбург 1
Шалке 1
Манчестер Јунајтед 2
и сеа уше Баерн 1 и тие двете Луго 1 и Кабадел 1 втора лига са...ке ма дупат xD
R
Roten 96
Кордоба-Сабадел де....
ManUtdChampions
ManUtdChampions
abe i jas sum u igra.. aba WBA go iam X, a 2-0 gube.. i posle kje mi ostanat 3 ama notgo teshki :D
R
Roten 96
Hanover 2 ka хахаха...кој са тие трите
ManUtdChampions
ManUtdChampions
imaah i 1+pp ama ma izebaa :D
R
Roten 96
заебани са ама ако флезеее .............
ManUtdChampions
ManUtdChampions
breee sa naplni pari, ta bole kuro sea... :D aj chestito :D
R
Roten 96
абе ти спомна ли некој на тебе нешто за воа шахо...ти са обрати ли некој xD кда мене никој али и да нема па сме 6 души
ManUtdChampions
ManUtdChampions
haha emi neam nikoj pitano.. :D se zabraavum, aj utre na shkolto kje im kazhum :D
R
Roten 96
Дортмунд а :O? хахахах ај ке са разбериме утре и да са почне од унадан :D
ManUtdChampions
ManUtdChampions
hahaha :D ok
R
Roten 96
ке има турнирче има деца вадан са пријавиа баја...направани са и групте :D
ManUtdChampions
ManUtdChampions
hahaha :D koi sa grupte? :D
R
Roten 96
Група А-ти,Ружица и Александар земјоделска,група Б-јас,Крсте и Наташа,група В-Патрик и Перо Костадинов са сеа за сеа само уше един требе ако не така ке бидат и група Г-Марко,Петар и Илто Кнежевиќ.Група А са вкрстуве со група Г а Б со В така да финале може јас и ти :D јас и правих мислум оти арној xD
ManUtdChampions
ManUtdChampions
kekeke.. koa ruzhica? na petar sestra mu li? :D I koj toa aleksandar od zemjodelska?? :D
ManUtdChampions
ManUtdChampions
ii koi sa tie od tvojta grupa? natasha tancheva? i koj Krste? :D :D hahaha i pero kostadinov.. :D:D
R
Roten 96
да да на Петар сестра му...Александар Смилјанов земјоде. Наташа Танчева да и Крсте Дончев
R
Roten 96
играјш со ружица у Петок :D btw
ManUtdChampions
ManUtdChampions
hahaha aleksandar smiljanov.. :D na biko brat mu li be? :D kje ima smei... A toa krste donchev oshe ne mi teknue koj e.. Koa godina e? :D ii sho kje ti kazhaah drugo.. koga i deka kje sa igrae? :D I oshe mej jako PERO KOSTADINOV shah igraa.. hehehehe
Back
На врв Bottom