Кајгана форум

Peja989
Peja989
Не дека имам должност да ти објаснувам вака приватно, можеш да пишеш во темата за прашања до модератори ама еве ти информација од прва рака. Тој, ти и Чомбе заслужувате, веројатно и ќе добиете. Само не знам колку.
Чичко Кумплунг
Чичко Кумплунг
Ако сум заслужил слободно банирај ме, ама прво види кој прв увек провоцира, а никад не е санкциониран. Нејќам да глумам нешто демек навреден, ниту да бидам плачипизда да пријавувам мислења.
Peja989
Peja989
Кога реков заслужувате, мислев на казнени поени, не доволно големи за да идете на бан, барем за сега. Си заслужил зошто си почнал/продолжил со офтопик. Ако мислиш дека има мислење што е офтопик или пријави го или подобро за тебе, воопшто не реплицирај. Имаш и можност да игнорираш член, нема ни да му ги читаш мислењата. Мирна глава ќе имаш.

За провокатор, знае цел форум, поготово подфоум за Фудбал, кој е главниот.
Чичко Кумплунг
Чичко Кумплунг
Ама чекај сега, меша фамилии, и ради тоа само казнени поени? Јас за таква работа јадев бан 15 дена, и никому ништо. Ако имате еден критериум терајте по него, а не да се банира само тој што не ве чини.
И тоа е тоа, извини што те вознемирував.
Peja989
Peja989
Тој смеша фамилија одкако ти напиша

„Јас сум за помагање на човек, а на овој дефинитивно му треба стручна помош.“

Кога ќе видиш, ти прв си ја почнал расправијата. Затоа реков, сите исто ќе бидете казнети, со ист број на опомени (ако казнувам јас). Ако некого тие опомени ќе го однесат до бан, тоа е друга работа.
Back
На врв Bottom