Кајгана форум

Tonchie
Tonchie
Баш во пеколот... факинг фризинг, више фризинг него факинг.
Darling
Darling
па деветиот круг е ова :D
Tonchie
Tonchie
Доаѓаш вечер на собиранка?
Darling
Darling
Ne ne na rodenden sum
Tonchie
Tonchie
Роденден е тиња дешафка. Нероденден е многу пофино нешто. Собиранка е најфино, ама како сакаш. Голема си, нема да ти се мешам.
Darling
Darling
ej pa ne bivashe da ne odam, obekjav odamna :D
Tonchie
Tonchie
Епа ај да праиме собиранка 1 на 1 :)
Darling
Darling
ako ne izbegas :D
Tonchie
Tonchie
Јас сум тука до 7ми февруари, а ти?
На врв Bottom