Кајгана форум

I
Ilumious
Igor Sazdov bole ve kuro najdobri ste !!!
I
Ilumious
ахахахаххаа цар овој Игор хахахаха абе исти се и за Манчестер групите мислиш не, тоа е кога на деца ќе им дадеш ПЦ и интернет :)
Peja989
Peja989
Хахах....да да да... :))) Сигурен сум дека во групите за Манчестер има поголеми болесници, зошто реално сте поголема фангрупа.....можам да замислам какви "тешки и исцрпни" муабети паѓаат, се доаѓа до соломонски решенија :))))))
I
Ilumious
поголема фан група а и поголем број на дечишта, вие сте барем повозрасни :) го гледам Орце се расправа, дебели нерви ко јажиња има човекон, викам јас :)
Peja989
Peja989
И тој и Игор Јро е пишан, член е и на кајгана ама коментира еднаш во 100 години, поредок е и од Халиева комета. :) Како и да е, мал милион пати им имам кажано, престанете да се замарате...читај и тоа е тоа...мув он...ама не, ќе се објаснуваат пустите. Епа ќе им пишува некој ко Игор, боле ве куро и слично :))
I
Ilumious
Треба малце да седнете, д
а подразмислите (2-3 секунди би биле доволни за да сватите-ако имате нормално ниво на IQ) и ќе ви текне какви се глупости ви пласираат безвезни страни, и можеби (се надевам) ќе ви текне веќе конечно да не верувате на се и сешто.
Благодарам.
I
Ilumious
ахахахахахахахахахаха не стварно, не личи ваков однос кон фанови на страната. Не се сите толку информирани, затоа и се фактички на страната, да се информираат.
Peja989
Peja989
Се трудат, не велам не...ама влезени во филм..еве и сега му објаснувам, моментално во нашата тема. Преегоистично настапуваат....ќе останат сами...не му е јасно дека д кастмер ис олвејс рајт...не сфаќа. Он пак си тера по свое, кој сака нека не чита, кој не има дислајк
Peja989
Peja989
Се води по тоа, се согласувам со тебе, се додека мислиш како мене, во спротивно ти си неук :)
I
Ilumious
Охриѓани да не се овие по потекло а не знаат ? :D :D :D па и розава го банирале зошто пцуел, се прашувам зашто не сум изненадена :D :D :D :D
Peja989
Peja989
Можеби, можеби....хахахахаа а Розата, тој од дома уште малку ќе го банираат. Него, има една друга страна Маседониан Редс....тие па...:facepalm:...вадат навивачите на Јанг Бојс банер во четвртокот In Memory of Hillsborough...и тие со статија кај нив, почит од навивачите, бла бла ја ставаат сликата (се си пишува убаво) и над неа пишале In Memory of THE Hillsborough...аман беее....пукнав
I
Ilumious
ахахахаахаха а од оваа за Манчестер, пишува на постов „на клупата е младиот Скот Вутон поради проблемите со повредите“ и одоздола еден копиљ - „“А О`Шеј зашо не игра?“ аахахахахах 2 години нема приметено дека го нема О`Шеј, отсеа еве принтскрин ќе правам на таквите бисери :D
Peja989
Peja989
Лелеее...како се удрив по чело да знаеш....хахахахах...!!!!! Кантона зошто не игра? :) Какви бисер4иНа се, медови на душа да ти направат.
Да знаеш дека и јас ќе правам принт скрин, на се што ќе начекам и ќе те известувам, со приложен доказ (слика) :)
R
Red John
I mene me kiknaja od nasata, voskari.
Peja989
Peja989
Толку се разбирате и двајцата :)))))))
R
Red John
Јас сум ретки експерт, на долго и широко познат.
S
Stivie G
јако оговаране паднало тука пред неколку месеци.....штета шо тогаш не сум видел :P
Peja989
Peja989
Не бе брат, зошто оговарање. Јас ти имам кажано, имаме дискутирано на таа тема :)))))

Не се лутам, секој си постапува во „своето“, како што знае и умее....и сака :)
R
Red John
Lazi pedero.
Peja989
Peja989
Еее....се јави буцкалово. Го наебав сега: )))) хахаха
Back
На врв Bottom