Кајгана форум

Alex Baratheon
Alex Baratheon
Не, бе, ништо не напрајв. Ја спуштив 5-6 пати, ама ни еден крак не ми фаќаше. Сега најдов крак шо сите велат дека сигурно работи, ама ми треба таа инсталираната верзија шо е од Арена, а ја зизбришав неа. Сега па немам интернет за да ја спуштам. Ќе треба до 1ви да чекам. :/

Ти проба нешто со неа?
wot
wot
Nejkese da slusne kaj mene da startuva, skidrow, ama so eden 7z crack ko podmackana. Projdov duri 3 misii, mi se dopaga.

Sega sakam da gi probam creed3 I hitman.
Alex Baratheon
Alex Baratheon
Епа и мене ми рекоа со тој 7z крак да пробам, ама фаќал само на верзијата од Арена, таа готовата шо е.
А јас ја избришав неа... :(

A АCIII моментално ја спуштам. На 53 % заглави, го потрошив цел интернет и сега ќе дремам до 1ви. :'(
wot
wot
Jas ja imam skidrow verzijata, I mi fati.
Alex Baratheon
Alex Baratheon
Не знам, јас ништо не напрајв. Пробав и со SKIDROW од Замунда и со SKIDROW од Арена, ама ништо...ти која ја инсталираше, да знам со која да пробам пак?
wot
wot
Sea jas sum so problem, kako ja oprai hitman? stopped working mi vadi..
Alex Baratheon
Alex Baratheon
Кажи ми која верзија ја спушти. Мене на SKIDROW одма ми тргна. На Windows 8 ми паѓаше после Glacier 2 Engine интрото, ама на 7 немав проблем.
wot
wot
:D a konecno prekinav da mislam koga iam problem deka moze da e do windowsot. Iam 8ka I simnav skidrow... isto inace, bukvalno, 2 sekundi logoto I krasnuvase.

E fala, ama me mrzi sea 7ka da staam..
Alex Baratheon
Alex Baratheon
Абе, многу ме нервираше 8-ката. Пола од игрите не ги фаќаше. Инсталирав 7-ка и се супер е. The Walking Dead можам да играм, конечно ја средив и CoD, Hitman...поарно ќе ти е да се вратиш на 7ка.
На врв Bottom