Кајгана форум

dragonsky
dragonsky
Не знам дали ја имаш гледано серијата Dream Team за тимот Харчестер.
Е овој е Луис Амор Родригез,играч на тимот во серијата :D
H
HoT IcE
Ја немам гледано, ама страшно ми личи на Балак, затоа те прашав, иначе добра е серијата? Колку сезони има, и колку епизоди?
dragonsky
dragonsky
Must see за сите фудбалски фанови :)
10 сезони има не сум сигурен колку епизоди има по сезона.
Проблемот е што тешко се симиња. Не можам да најдам торент од првите 2 сезони пошто тие не се издадени на ДВД како серија туку како вид на season review.
Од 3-10 сезона ги има торентите на пајрт-беј по 8/9 ГБ е сезона и ептен споро се симиња пошто има малце сидери.
dragonsky
dragonsky
Серијата е работена со помош SkySports и е ептен реално направено.Харчестер игра против сите екипи од вистински живот и може да се забележат Фергусон,Бекам,Ѕола итн.Освен што екипава игра фудбал
H
HoT IcE
Проба на замунда? Чекај сега ќе проверам и на АренаБГ и на Замунда, ако најдам торенти ќе ти ги пратам, за кои сезони ти треба? Освен прва и втора?
dragonsky
dragonsky
има и многу side stories Пр. Жената на сопстевеникот на клубов се матка со овој што ми е на аватар. Сопственикот ќе дознае и ќе сака да го убие без разлика што му е еден од најдобрите играчи.Во една сезона тренерот ќе се клади на голема сума дека ќе отпаднат од лига и ќе го подмити голманот.
dragonsky
dragonsky
Па кога ќе одат да играат УЕФА куп во Русија таму некаде ќе им се сруши авионот.Јест да ова се мали спојлери ама јбг :D
H
HoT IcE
Ја нема на Замунда, а ни на АРЕНАБГ, иначе сеа ме рчна, и јас ќе ја симнам серијава, иако мислам дека ја имам гледано, позната ми е многу..
Back
На врв Bottom