Кајгана форум

dragonsky
dragonsky
хаха фала :) не дека хејтам стари филмови али така му дојде во случајов.немав чуено за The Thing али кога веќе чув дека бил добар можеби би го гледал.а на пример не гледам причина зошто би гледал некој јапонски филм од 75 само затоа што требало да претставува некаков синоним за проблемите денеска..

(to be continued)
dragonsky
dragonsky
мене ми се свиѓа тоа што ми се свиѓа нема причина да викам дека ми се свиѓа некоја серија што е комедија а ме нема насмеано само "за да изгледам паметно".
баш на пример на странски форуми имам сретнао луѓе што ја хејтаат ФРЕНДС а овдека да кажеш дека ја хејташ ФРЕНДС ќе те направат ретардиран
dragonsky
dragonsky
П.С. Не ја хејтам френдс баш напротив али да кажам дека ХИМИМ ме има насмеано повеќе пати од Френдс ќе ме направат ретардиран :D

крај на трилогијава :D
P
Pluh
потолно се согласувам, затоа и ти честитав роденден :D
P
Pluh
а иначе немам ништо против стари филмови само да има блуреј

(туби континиуд :D)
P
Pluh
и јас мислам дека HIMYM > FRIENDS, ама и двете серии не си можат со мокјументарис :D (не треба да ставам линк до темата оти веќе 199(9)pi пати ја ставив низ форумов :D
dragonsky
dragonsky
а демек да не се сложуваше немаше да ми честиташ роденден ? :(
чек мокјументарис не се сметаат за смарт хјумор? сарказам? :D
P
Pluh
немаше да ти честитам бе! :D Ти честитав оти си кул хејтер (no homo)

и да за жал мокјументарис имаат репутација на паметен хумор и многу ме нервира тоа :D Еве бе ја гледам и монти пајтон дури меѓу другите „паметни“ серии па пак не сум паметен :(
http://forum.kajgana.com/threads/modern-family.47891/page-4#post-4552158
Back
На врв Bottom