Кајгана форум

penkaloto
penkaloto
БТЊ, му ја гледам филмографијана и све ми се чини дека Ерик има проблем да одбие улога :)))
У над двеста филма има глумено, 2012 рекорд срушил :)))
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
мора да плаќа сметки човекот :))))
Рокенрола што рече еднаш, сестра му му ја зема славата и парите а требаше да биде обратно ;)

пред некое време имаше на IMDB, на Бен Стилер му доделиле ''career achievement'' награда :DDD
penkaloto
penkaloto
Џулија е "американ свитхарт", со таквите ко неа нема заебанција :))) , а плус и оскарот им е загарантиран, без разлика на тоа што таленти остануваат со празни раце...

Нека му е со среќа, не знам само со што ја заслужил:) Ама ај, да не биде само плукање, Тропик Тандер мене баш ми се свиѓаше, дури и се изненадив кога го прочитав како режисер на филмот. :)
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
ми текна дека ти ги глеаш филмчињана на телма шо ги даваат, имаше пред некој месец еден со самураи, дали 2-3 секунди видов од филмов, очигледно постар, да не знаеш кој е случајно, прашав овде ама џабе
penkaloto
penkaloto
Е редно време е да му ги стават у блуреј. Прошлата недела го гледав пак 2046, преубав филм, толку уникатно направен, заедно со ин д муд ми се едни од најдобрите филмови во последниве години. Алал да му е на Кар Ваи, колку е само оригинален... да правиш филмови кои не наликуваат на ниедни други претходно, е тоа генијално.
penkaloto
penkaloto
Јеп, и јас имам налетано на филмот, ама никогаш да го фатам од почеток.... па се разгуглав и мислам дека е овој ама не сум сигурна. Ај баш провери. http://www.imdb.com/title/tt0363226/
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
Затоичи од Китано? шознам... знам, некоја госпојца, гејша ли што беше пееше, само на кратко видов. Филмов одамна го имав земено од двдтека ама тапа ми беше тогаш некако, не го догледав, може и не бев расположен за спор филм...
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
2046 е подеднакво добар по мене со ин д муд (треба пак да ги глеам само по еднаш ги имам гледано филмовиве од КВаи) а ич не го спомнуваат, цело време само ин д муд го зборат, сега засега не е планиран ни за блуреј, а останативе негови филмови гледам дека немаат баш некој добар трансфер
penkaloto
penkaloto
Не знам што да ти кажам го немам гледано филмот:) , а на сцените што ги загледав на тв се сеќавам како низ магла. Знам дека и ја го барав едно време...

Колку беа убави глумиците во 2046, прави лепотици. Кога сме кај нив, ја прочита шпекулацијата дека Ziyi Zhang се проституирала со мажи од високите кругови?
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
Аха, на Кајгана прочитав и не можев да поверувам што читам :))
баш пред некој ден го гледав
http://www.imdb.com/title/tt0385004/
и после 2-3 дена глеам на Едо го даваат :)) подеднакво е добар со Hero и Crouching Tiger..., она е у сите 3 филма :)
не знам шо да мислам, некои викаа ја местат ѓоа Асанж :)))
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
penkaloto
penkaloto
Ти па преку леб погача бараш.:) Ќути таму, добро е и што излегол.
Сеа ми останува уште ЛЦД да си купам,а богами којзнае кога ќе се деси тоа :((
Шија Ле Буф, ахахаха, жими името што го носи.
penkaloto
penkaloto
Како негов постојан соработник, чудно ми падна што не го викнал Кристофер Дојл и за последниот филм. Баш пред недела дена читав едно негово интервју, и типов кажа дека нема да му се налути ако се одлучи на такво нешто. И би така. :)) Инаку е киноматографер пар екселанс. Погледни му ја само листата на филмови за кои работел.
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
мислам дека се спречкаа нешто они двајца плус на Кар Ваи 5 години му требаат додека да заврши филм :)))
џабе што искочи на блуреј кога исто е да го гледаш и на двд, го симнав вчера и цело време има тачки што играат ''grain'' казе Американо

ме разочара со коментарот мислев дека си женска со високи стандарди

А
http://www.imdb.com/name/nm0000959/
цело време мислев дека тоа му е уметничко име лол
penkaloto
penkaloto
хаха, "женска со високи стандарди" - ова ми звучи ко песна од 90 тите ака Студени Нозе и остала багра. :))

Значи таму лежел зајакот. Ништо чудно, кога можеа Херзог и Кински да се дават, што па не и овие двајца.

Пауерс Бути, ахахаха... дефинитивно нема крај на изненадувањата. :)))
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
уште за време на 2046 се спречкаа нешто, знам дека Дојл имаше изјвено како работата со Кар Ваи му одзема премногу време дека не можел да се посвети на други проекти итн...
така нешто...женска :)
penkaloto
penkaloto
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
kaj da go gleam koa go nema na torent? :))
Izrezi mi go na cede, ke pominam posle okolu 8 da go zeam
penkaloto
penkaloto
Се мајтапиш со мене? Немало торент.... за Ру Тракер имаш слушнато?
http://rutracker.org/forum/index.php
Зачлени се овде, сајтот е феноменален, нема што нема... е сега финтата е што е на руски ама ќе се снајдеш. Гледај само торентот да има аудио и од оригиналниот јазик пошо сите се синхронизирани на руски. :)
Back
На врв Bottom