Кајгана форум

Tiny Tim
Tiny Tim
Добро, еден ден а тој ден може и да не дојде ке побарам од тебе еден лајк. Додека тој ден дојде- прифати ги овие лајкови како подарок за свадбата на мојата ќерка.
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
после 2 дена откако го пиша ова, ми текна дека е од Кум ЛОЛ, јебига не ми е омилен филм. :)

Иначе, цркна дискусијата за филмови на форумов....Ху-реееееј!
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
Како стрипчиња, читаш нешто? :) Или се замараш со животов...? :P
Tiny Tim
Tiny Tim
Земав повторно Конан да ги читам од Дарк Хорс што се изданијата. BEST. THING. EVER. Друго што знам, со животов не се замарам он ме замара :/
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
да да Конан е добар, го читав на времето, имав еден омилен број со лавиринт и Минотаур. На брат ми му беше смешно што го читав Конан, не знам зашто :) Мене баш ме привлекуваше. фантазија, митски сушќесва, магии, разголени чупиња и Конан е еден брутален лик, what's not to like :))
Tiny Tim
Tiny Tim
Заеби и Господар на Прстените и Игра на Тронови и се остало со гномиве, брадосани џуџиња, елфови навучени на трава и остали шунд. Најдобар претставник на фантазискиот жанр си е Конан. Се има, мачеви, цицки, декапитации бла бла бла. Штета што последниов филм беше лош.
Tiny Tim
Tiny Tim
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
ихааа супер!
само прво да се апдејтувам со BPRD, дали уште се вртат у круг, па Џаџ Дред конечно да го фатам од почеток, па...2013тa евентуално :)))) Освен ако не дојде до смак света
Tiny Tim
Tiny Tim
Ja чекам новиов Хелбој да искочи. Последниве броеви беа стварно епски. На Џаџ Дред повеќе пати сум се нафатувал да читам од почеток ама никако да дочитам.
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
Хелбој? мислиш БПРД? пошто нема више Хелбој само БПРД искочил годинава гледам, и Лобстер Џонсон, хехе закон лик
Tiny Tim
Tiny Tim
Треба и Хелбој да искочи. Во пекол ке биде дејствието. Барем колку што дознав.... :/
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
којзнае кога ќе искочи, Хелбој, Лиз, Ејб, на подолга пауза се нешто, не маткаат со некои трошки сега (БПРД), тапка дејството у место, уште да не беше Лобстер Џ....

овој е последниот Хелбој, пред година дена :O
Hellboy: The Fury (3 issues, June–August 2011)
На врв Bottom