Кајгана форум

Tiny Tim
Tiny Tim
Поинвентивен ми е. Кецот на повторно гледање ми делува некако застарено. А инаку го знаеш Фреди vs. Џејсон што беше така? Не беше добар филм, ама пази го ова. Планирало да се направи Фреди vs. Џејсон vs. Еш(Брус Кемпбел) :D. Е тоа би било веќе чекор кон подобро.
Tiny Tim
Tiny Tim
Инаку ЉАЈК огромен за Хенрита Ролинс :D
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
"Е тоа би било веќе чекор кон подобро."
U r sarcastic, right? Right? :))))

Evil Dead римејк со женски Еш...богохулието продолжува...

што знам, не би рекол за кецот дека е застарен, кога ги видов сцените со креветот или со кадата у шугавион римејк (кој не го догледав) изгледаа толку бедно, ко и новиот Фреди, ко и тој емо педерот...А и добар крај има кецот, нот хепи
Tiny Tim
Tiny Tim
Фреди, Еш, Џејсон. Ај вуд лав ит!

Женски Еш..... не ми е јасно зашто едноставно не го викаат филмов нешто друго или пак зашто не го продолжат од таму каде што третиот заврши.
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
мене само кецот ми се свиѓа и тоа не баш ептен :P
двојката, пола филм е рециклажа на кецот а пола ептен забегуење со комедија...и после тројката, немаше уопште хорор, само комедија :))))
Tiny Tim
Tiny Tim
Сите три филма се сосема различни еден од друг. Немам некоја голема љубов спрема првите два ама третиот дел.... третиот дел е легенда.

Клату! Барата! ..... Никтај?.....Ник....Никкофкофкоф :D
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
:D

Shop smart. Shop S-Mart!
На врв Bottom