RockLady
Поени од реакции
50

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• богами некогаш и јас неможам да ги трпам ама обично се како good kids. Само што едниот е добро учениче а другиов пропалица хаха
    абе со двајцава сум у клас. А овој 'тигаров' цел го мачкаат вазелин па сеа на други им вика овде ко некој клошар... и не сум инспектор само вака информативно сакам да знам кај учат луѓево што се на кајгана
    Goran bregovic
    а тигар патем јас сакав XXL
    ама ке бев бануван одамна
    па мора позитивни да пишам
    оти моето мото е
    секогаш на време
    секогаш сум на место
    за да ми се дига многу често
    јас сум позитиве
    и женските ги претварам у негатив
    ах... кај него се оди "подмачкано", озбилно пази се... сакаше никот со XXL да му завршува ама го предупредив дека така ќе се разоткрие...
    не ме оговарајте со позитивецот за моите оценки...

пс - пази се од овој Vaseline - X... инспектор e и сака да знае каде учат сите...
    ај и јас да не си играм мајтап... 5ката ја добив безвезе... ме праша за 2 лекции (иако требаше 3) од која првата ја читав од учебник , а втората ми беше поставена по моја желба и не ја ни докажав ми стави 5ка... (не е до учењето... до паметот е :))
    да денеска го испраша и доби 5 го гледат на "крво" сите да знаиш оти многу е литературен
    баш денес ја добив 5ката.... ама немора да веруваш де, иначе во друштвото ме гледаат на крво кога зборам (многу литературно сум зборел...)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom