Кајгана форум

JustBlack
JustBlack
Мартин никој не знае ТОЧНО.Се зборува за од 1-ви Јули ама ке видиме,можеби ќе биде септември.

Во секој случај што побрзо полагај си
М
Мартин`
Ќе полагам летово ама чим има вакво инфо ќе гледам што побрзо не при крајот да биде..

+ прати ми ги тестовите ако можеш/сакаш.
фала
JustBlack
JustBlack
prati mi mejl na leni@govani.com.mk i ke ti gi pratam
Pozdrav
На врв Bottom