Кајгана форум

Tiny Tim
Tiny Tim
Хехе.

По Мики ни како помал не бев, Доналд из д риел диал! Ако ги немаш читано, прочитај ги тие од Карл Баркс и Дон Роса што се. Ремек дела.
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
би ти го вратил лајкот ама не ма за жал за аватар

кој не би се препознал и поврзал со Паја ака Доналд :)))
забушава на работа, ама со право, шефот (ем роднина) стално го малтретира, дужен ко Грчка, нема среќа у животот и сосема нормално е што Среќко Среќковиќ ака Цакани Цаја му иде на нерви стално (и мене), а ваму се грижи за Раја, Гаја, Влаја по што се гледа дека е многу добар...патор
:)))
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
а што е тоа од Баркс, Роса...? ме мрзи да гуглам сега, сињор
Tiny Tim
Tiny Tim
Најдобра пишана рецензија за Пајо што имам прочитано. Браво! Штета што ги нема повеќе по трафики списанијава. Како помал едвај чекав следниот месец да дојде за да отрчам и да купам. Сега не сум приметил да има, ниту хрватски изданија што беа. Арно што си ги зачував моите постари изданија, внук сега од брат добив па има да се радува ваљда на овие.
Tiny Tim
Tiny Tim
собрани изданијата од Дон Роса(Don Rosa) и Карл Баркс (Carl Barks) заедно. Од Дон Роса The Lifes and Times of Scrooge McDuck е многу, многу добро. Ги имаш мислам по торенти побарај ги по имињата што ти ги пишав.
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
ќе побарам по торенти. данке :)

а убаво тоа со внукот ќе има кој да ги чита, нека е жив и здрав, the legacy continues :)
е да не ми ги фрлеше татко ми тогаш, цела вреќа огромна :(...и ја трчав по трафикиве по тоа Забавниците а тек Алманах кога ќе догледав тоа беше радости :)))) Сега нема, последен пат таму негде после Нова Год. ѕирнав, Дилан Дог, еден Н.Невер ГИГант имаше, Алан Форд, така по нешто, слабо
Tiny Tim
Tiny Tim
Ха! The Legacy Continues. Ке видиме што како, уште нема ни годинка ама гледам се гледа уметнички слики, стрипови и такви работи. А штета голема за ова твоиве, сум ти кажувал и за моите повеќето што ми се поплавија во подрум :[ .
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
не знам откај беа стриповите, ни мајка ми ни татко никад не биле по тие работи, само знам таванот беше пун и ја симињав секој ден по еден. Мистерија :)
го глеав NIghtHawks со Сталоне (со имиџ ко Пачино у Серпико) и решив друга мистерија - поради кој глумец како мал мораа еднаш да го гасат телевизорот пошто ме извади од памет и викав "жута (гл)ава! мене (с)т(р)ав!" Кој флеш ме мавна кога го видов Rutger Hauer :))
Back
На врв Bottom