Кајгана форум

rossoner stefan
OziLLLL
OziLLLL
Мене ми е да не измислат додатни трошкови там, се мислам дали да пратиме апликација :D Да не испадне коа ќе стасаш ова она и тоа не ти е вклучено :D
OziLLLL
OziLLLL
Друже јас одам за 2 дена на истото, нешто совет да кажеш, на што да се обрни внимание, кое е најубаво место шо се шета и пиво ефтино убаво има ли :D ПОздрав
На врв Bottom