Кајгана форум

Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
Tiny Tim
Tiny Tim
Tiny Tim
Tiny Tim
Аaaa го гледав на блу реј уште кога излезе минатата година. Сликата беше џам, подобар трансфер немам видено во друг филм најискрено. Ама не дека му беше потребно, филмот си е посебен и без тоа. А Патон не сум го проверил. Еве уште еден потик Џорџ Ц. Скот да го гледам како е поголем Патон од Патон. :D
Tiny Tim
Tiny Tim
Која е оваа? И ја би ја. А што и тоа на ногата, црното, во 6та секунда од видеото?
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
топ! и другиве ги имаше - РОб Рој, Човекот со железна маска... на сајтов што ги има...?
иначе толку се движи ценава 200-300 денари што сум земал досега и што мислам да земам горе-доле тука е цената.
А у која книжара?
Tiny Tim
Tiny Tim
Роб Рој и претходно ја имам барано ама мислам ја немаше, а за Човекот со железната маска не сум сигурен. Грофот Монте Кристо ја имаше, се намерачив таа следна да ја земам. Во Икона бев, оваа во центар спроти Мекдоналдс.
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
кој ќе ја знае младеж...? Oд Парагвај е кознае што све не има таму...се прослави оваа на Светсково мобилниот го носеше измеѓу цицки (силикони, не баш најдобро изведено :(
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
Tiny Tim
Tiny Tim
Освен Островот на Др. Моро сите книги на Велс ги имам прочитано. Колку што се сеќавам ми се има допаднато многу Невидливиот Човек ама најомилена ми остана Временска Машина. Го имам инаку филмот Невидливиот Човек од '33 година што е на оригинал ДВД. Добар е.
Tiny Tim
Tiny Tim
Хааааа. Стварно кој кур е со сликава за Дипломец. Сум се смеел како будала. Кај им бил паметот.
Tiny Tim
Tiny Tim
Испаѓа како за ловци на вампири да е книгава според сликава. Академија за ловци на вампири, и еден дечко кој сега дипломирал оди да се свети на вампирката која му ја потепала фамилијата. Дипломец. Поправо не е лоша идејава.
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
Стварно не знам што не ставиле некоја слика од филмот ,него пишале горе у ќоше, а ваму Џеки Чен со kрст прави фаталити на некоја вдовица. И да има тука некој биг пикчр што не го гледам, омотов е стварно глуп :)))
Невидливиот човек само таа екранизација ја има од 33ta?
Tiny Tim
Tiny Tim
Бокс сет купив, класични хорор монстер филмови од Универзал студио. Фантом од Операта, Мумијата со Кристофер Ли, Невидливиот Човек и Суштеството од Црната Лагуна. Само Фантом од Операта и Н.Ч. ми се допаднале. Другите ми се некако смешни.
Tiny Tim
Tiny Tim
Инаку сега ги пречитавував повторно Хелбој стриповиве и во право беше. Дефинитивно нема никакво шмекање меѓу него и Лиз. Моја грешка, нешто сум се збунил. А ова новиве броеви и Б.П.Р.Д и Хелбој со апокалипсава што им се..... мајндблоун!
На врв Bottom