Кајгана форум

penkaloto
penkaloto
Еј, знаеш дека го немам гледано филмот :) Којзнае зошто?Ај ќе го гледам деновиве па ќе ти кажам за да ме прашаш, а баш ме интересира што ќе ме прашаш :)
Dead Silence го немам гледано и немам намера иако оценката е солидна на имдб, ама кај патлиџаните е никаква и ќе ги послушам нив зошто многупати се имам изгорено така за хорор филмови... Последно ми беше со haute tension и више нече мочи.
penkaloto
penkaloto
Стрипчиња во последно време ништо, се нема време, учење мучење, а и доста време проаѓам на компјутер за други ствари, сафра ме фати:) Е сеа,за некој добар филм мора да се одвои време, ја од тоа дишам бре:)
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
Ja така поради оние 8.8 на IMDB го зирнав Авенџерс денеска на кино снимка и шо да ти кажам... вришти...нека го стаат 1во место пред Кум/Шоушенк :P
Ајде за 1 месец премиера на Прометеус у 3D !! *возбуден*

Арџенто се фатил сеа со Дракула, гледав трејлер не изгледа добро филмов...ефтини компј.ефекти.. :(
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
Ќе те послушам за D.Silence, ти си ми поверодостојна...а и Патлиџаните :)))

Aман толку ли (се м)учиш :(( олабаи малку се што е многу не е на арно :)))

http://www.youtube.com/watch?v=sC7JM9O7vLc
penkaloto
penkaloto
Не е филингот блокбастер на кино снимка да гледаш, искрено ја не знам ни како изгледа филм на кино снимка , освен на времето кога ќе излезеше некој филм па со душа чекав да го земам од видеотека. Ако е иста таква снимката ко на вхс касета и ремек дело од филм ќе ти изгледа потпросечно.
penkaloto
penkaloto
Ќе си го гледам на кино деновиве, го испофалија, а и на темава читам дека им се свиѓа на луѓево:)
П.С. На овие од милениум плоден период им надоаѓа, ќе се офајдат од филмовиве што ги најавуваат
penkaloto
penkaloto
Освен длабоко црвено и суспириа друго ништо немам гледано од Арџенто, и све нешто ми кажува дека не треба ни да гледам :) Тие два му се д 'бест
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
ау ама си се распишала во последно врeме, ова изгледа како издувен вентил после учењето :)))

Едно време не знам со какви камери снимаа ама супер кино снимки вадеа, двд квалитет (што ти е технологија) али ги снема...не можам да се воздржам некој пат ама и онака разочаруваат новиве филмови воглавно ;)
Vlatko_Gjorce
Vlatko_Gjorce
Inferno мислам дека му беше добар исто...? Е ќе му ги гледам сега сите од прв до последен! :)))
И онакa прказната во 9 od 10 му е
"stalked by a serial killer" :D
penkaloto
penkaloto
Си има стил типот( Арџенто), баш онака колоритните слики да ти останат во сеќавање, без разлика на прикажаното насилство и полот што ми го масакрира мамето негово...
Погледнав неколку скриншота од Опера и ми се виде интересен , го пофали и Инферно, па ќе ги погледнам :)
Back
На врв Bottom