Кајгана форум

Boom Shaka Lakka
Boom Shaka Lakka
жал ми е што морав и името Милан да го оцрнам хахаха ... шала на страна од тоа живеам, неможам а да не местам ^_^ хаха :P
DeviAngel
DeviAngel
Неубо вака шо прајш, 100 илјади плаќам наредната Милан да изгуби 1-2 можи :) ?
На врв Bottom