Кајгана форум

Carter
Carter
Штета што имавме многу повреди и се изморија Росицки, Жервињо и Ван Перси, а Волкот и Чемберлејн ги заменија дрва дрвосани. Едвај чекам да си идат Шамак и Парк. Да имаше кој да повлече и второ црно ви се пишуваше. :D
Дим4е
Дим4е
Абе онака од после коментирано ... некако чудни ми беа тие 3 гола едниот корнер едниот пенал едниот грешка ... скоро и да имавте 3/3 (ако се одземе оној шут на Перси) А и Милан имаа 3 добри шанси а 0 реализција . Во секој случај Алегри беше направен магаре од Венгер :)
Carter
Carter
Ти најде да ми збориш за скоро 3/3? :D Во првиот меч колку имавте? Грешка на Шчезни за првиот, офсајд на вториот, грешка на Џуру на третиот и четвртиот од пенал. Една асална шанса имавте со Пато на крај и тоа беше тоа. Нема везе, не збориме за шанси, гледаш не ни ги спомнав шансите што ги имавме и што ги имавте. Зборев општо за играта. По заморот и излегувањето на двајцата немаше од кај нас кој да повлече.
На врв Bottom