Кајгана форум

Makedonec_7
Makedonec_7
Во право си за еден дел. За делот дека не мора да падни и сл, за да се досуди фаул. Во право си и за Едуардо и Ремзи. Но, не си во право дека беше фаул, кога не беше. Сега гледав емисија на СкајСпорт, каде Рајли и Пол, Греем Пол, дебатираја за ситуацијата, и ниту во ниеден случај не требало да се добир црвен картон. Мислат дека афторитетот на Руни и Гигс влијаел на одлуката, мада не знам како.
TheGeneral
TheGeneral
Сине, не си ме разберал изгледа. Кажи ми, мора ли да има контакт за да има црвен? Мора ли да се скрше нога за да има картон? Зашо се тие картоне, за да казнуват кој поголема повреда направил? Ти как фан на Арсенал треба најмалко да говореш, оти ако не му даде сега црвен коо нее повредил никој, утре на Рамзи ќе го издига, ама Нани пичка нели?
На врв Bottom