Кајгана форум

Makedonec_7
Makedonec_7
Во прв план, мислев на то дека и ти понекогаш не знаеш да почитуваш некое мислење, како на пр, тие во таа тема, за дербито утре. Во која смисла !? Ако јас кажам дека утре ќе победи Арсенал, така мислам.
Makedonec_7
Makedonec_7
Не мора да внесуваш иронија дека навивачите на Арсенал, не се достојни то да го велат, во смисла како што кажа самиот „дека пак ќе се криеме како од Јунајтед“. Јас ниту се криев, ниту пак не излегов на Широк Сокак истиот ден. Ова е само сугестија. Поздрав
На врв Bottom