Кајгана форум

Fasty
Fasty
ај помогни чим си од таква екипа ..
ај пружи вака една шанса да ти дадам мое бројче да се видиме јас сум од скопје ваљда и ти си ..
ај чим си од шпиц да се ѕирнеме бар на саат време ..
прати ме кај некој твој пријател или медиум кај што требаат статии од социолошки карактер општо гледано .. некој објективен печат немој само да заглавам во партиски води на млади години што викаш ?
Пеам на свадби
Пеам на свадби
Види, во ситуација со 300 отпуштени новинари од Перо Наков, не можам да бидам оптимист дека шансите за вработување се големи. Засега јас не можам да ти помогнам...
На врв Bottom