Кајгана форум

I
indigo child
Бел*град
Opsessive fangirl
Opsessive fangirl
Да, тотално исти се само многу подобро снабдени и поефтини. За жал, ако таму ги има, не значи дека и тука ги донесле зошто пред 2 години си купив Vans old school а тука уште го нема тој модел . . а живо џабе беа, околу 1700 ден по наше.
Opsessive fangirl
Opsessive fangirl
Ама за секој случај провери си и кај нас :)
На врв Bottom