Кајгана форум

LGBT
LGBT
л :)
zee German
zee German
а си била со бисексуалка ? :D
zee German
zee German
мислам не е моја работа и извини ако навлегов ептен приватно :)
LGBT
LGBT
Не сум била, тоа е Rule No.1 кај лезбејките (и геевите)
zee German
zee German
океј , и уште ова ме заинтересира ,пошо првиот случај кој го напоменав се случи со навистина млада девојка, комотно да речам девојче . Па ти од секогаш знаеше за твојата сексуална ориентација ,или преку текот на созревање ја дозна ? Пошо искрено мислам за девојчето дека на нејзина возраст е прерано да ја искаже својата определеност кога сеуште не ни знае што е сексуална ориентација .
LGBT
LGBT
Може да дознаам колку години е девојчето? Инаку види, како мали баш и не ни се определува сексуалната ориентација (јас сум немала симпатии во градинка на пример) напрвите симпатии ми се појавија на 8 години, спрема женско. Отпрвин го игнорирав тоа но во пубертетот кога телото се изменува и кога те обливаат хормони тоа е премногу нагласено и не можеш да го игнорираш.
zee German
zee German
моментално 14 , али тоа се разбрало пред 3-4 години ...сепак не ми се навлегува во детаљи , испаѓа као да оговарам а нејќам да оговарам. Затоа ,малце понесериозна тема :D, фризурата на твојата популација :D ,пошо веќе почнав да губам самодоверба со девојки со кратка фризура :D Зошто кратка коса? :D
zee German
zee German
Дали ви е нешто како заштитен знак или ? :D
LGBT
LGBT
Не, воопшто. Мајка ми има кратка коса, па не е лезбејка. Познавам личности со кратка коса кои не се дел од лгбт популацијата. Исто така знам и лезбејки со долга коса. Ние на пример поседуваме gaydar. И по изразот на лицето, говорот на телото едноставно се препознаваме, не знам како тоа тебе да ти го објаснам.
zee German
zee German
океј нема потреба повеќе :D
LGBT
LGBT
Ако ти треба уште нешто, прашај.
zee German
zee German
и среќно во бркањето девојки :D
LGBT
LGBT
Благодарам. П.С сметам дека таткото ја направил вистинската работа.
zee German
zee German
не те прашав , зошто вистинската работа ? Ради прифатеноста на таквите во другите земји за разлика од кај нас ?
LGBT
LGBT
Да, заради тоа. Таму се полиберални, нема да се измачува толку.
zee German
zee German
измачување ...пффф , за лезбејџарење (неможев посоодветен и по пријатен збор да употребам во моментот) не се ојт в затвор, а за посед на 1 грам марихуана се ојт...и кажи шо е поголемо измачување ?
LGBT
LGBT
Мислев на психолошкиот притисок од околина, не на одење во затвор.
zee German
zee German
не ми ја сфати поентата... измачување е и да си и корисник на психотропни,забранети супстанци заради кои прво што ќе те направат "дрогаш",сите ќе те одбегнуваат и крај краева можно е да ојш взатвор. А од друга страна , те одбегнува населението и шири муабети а ти ради тоа одиш во друга држава...епа така проблемите не исчезнуваат , само самите си се залажуваме ...
LGBT
LGBT
да, и тоа исто така е измачување.
zee German
zee German
иначе предпоставувам од скопје си ?
Back
На врв Bottom