и за тоа треба да имаш талент Иначе мене Керол многу ми се допаѓа како играч(no homo) очекувам следната сезона да има 20-25 гола, со нафрлувања од Даунинг(секако ).
Ќе има се надеваме. Со Даунинг се добар тандем ( би требало да се ) е сега можи го преплативме ама ќе ги оправда. А кога сме кај напаѓачи мислам дека кај вас Балотели би се вклопил. Се гледа дека сака таму да игра
Колку ли само не ни треба напаѓач во моментот... Иначе Аквилани ќе остане нели? Газдата ваш на твитер имаше пишано, нешто од типот „Еве кое било делчото од сложувалката кое што недостасуваше лани - Аквилани“ - ова по таа играта против тие од Малезија баш ја гледав, везеше Аквилани по терен...
Сега не ама ќе ви потреба. Таман малиов да се опамети малку дотогаш ахаххахаха
Абе се зборува дека ќе остане ама сега има шпекулации како демек сакал во Италија да игра. Инаку сјаен беше а и првата сезона не беше лош само што Бенитез воопшто не го ставаше. А кога ќе го ставеше дечкото растураше. Направија грешка Јуве што не го купија! Ама тоа е.....можи и кај вас да дојди којзнае
Јас немам ништо против Аквилани, ептен ми се свиѓа како игра, потсетува на Пирло од најдобрите денови. Туку со што состав ќе играте следната сезона? Ај напрај ми една формација да знам од прилика...
Брат Ливерпул нема да има стандардна формација. Има премногу играчи на средина а и напред ако се прикупи некој ќе има ротации на секое. Ама ајде вака да пробам
-----------------------Реина---------------------------
Џонсон----Карагер---Агер---Сисоко/Енрике
Џерард-------Лукас----Адам-------Даунинг
--------------------Керол-------Суарез----------
И рачунај остануваат Шкртел,Инсуа,Аквилани,Меирелес,Спиринг,Макси,Кол,Кајт итн за резерви. Така да нема да има стандард формација туку ќе се приепособува на противникот
па знам дека ќе има ротации така е во Англија нели... Иначе Кол останува? И не мислиш дека Миралес па и Аквилани заслужуваат да играат перд Лукас? Само го форсирате овој Лукас мислам...
Изгледа останува. И ја би останал да ми даваат 100 000 неделно и да си седам да си го ладам.
Абе Лукас лани беше најдобар играч И изгласан беше од фановите за таков. Пре 2 години беше најомразен кај фановите а сега најомилен така да има тука нешто. Го форсираме да ама изгледа има детето талент. А и деструктивец ни е за разлика од другиве.
Аквилани и Раул се јаки вистина ама мора деструктивец да се има. И Раул и Адам можат тоа да го играат па ќе има ротации. На слатки маки е Кени. Ќе видиме јас како пример го ставив Лукас. Со вакви играчи нема да се изнаигра хахаха сите по малку ќе играат ако не си оди некој
Ете гледаш.....многу имаме во средина секогаш ќе има тројца спремни за игра. Тоа ни е предност!
А за Раул немам слушнато за во Челзи а и не верувам нашите да го дадат таму. Ако го даваат ќе го дадат надвор!
Тоа сигурно.....Шелви на позајмица, Поулсен ќе го шитнат можно е и Спиринг на позајмица. А за Раул и Аква не знам. Можно е еден да си оди ама ќе видиме
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.