Кајгана форум

Eddie_rebel
Eddie_rebel
М
Мартин`
Сега ќе ги разгледам, фала многу!
М
Мартин`
+ глеам те небива.. па не би било лошо да отвориш некоја категорија со идеи за Македонски патритски маички да можеме да ги направиме само готова слика да има. Онаа со Гоце Делчев е одлична ќе ја правам деновиве :)

пс. без тоа вива ла револутион само

само ќе додадам уште сонце едно
На врв Bottom