Кајгана форум

Macedonia>>Europe
Macedonia>>Europe
PetarMacedonian :P. Додај ме.
T
Tetro
Your friendship request has been sent.
Macedonia>>Europe
Macedonia>>Europe
LOL човече почесто мењаш ник од чорапи... :D Ај ако сте во Струмица со Дане ќе се видиме за некој ден... најверојатно.
T
Tetro
Јас...сум во Скопје.
И тука останувам уште 2-3 недели, па после тоа ќе видиме. :D
Macedonia>>Europe
Macedonia>>Europe
И јас се силам за џабе, само пуста желба е тоа најрано дури наредната недела сум во СР па ај здравје може и ќе се видиме на пиво ако уште постои некое "under ground" собиралиште...
T
Tetro
Скоро бев у СР (3-4 пати), ама преку ден се погоди се така, само еднаш преку вечер на една журка негде на крај горе високо негде, и не се сеќавам на ништо од таа вечер :p
T
Tetro
Еее, на Санаториум планираш нешто за сабота? :D
Macedonia>>Europe
Macedonia>>Europe
Не, не сум ни информиран, малку сум во гужва. Кога точно каде?
На врв Bottom