Iceboy
Поени од реакции
17.958

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• T
    Ауфф..добро е некој ни остана со стар Ник на форумчево ...јас само наминав да те поздравам :)
    Проблемот е од кого ќе препишвам?На пример македонски од мене препишвеа... хаха Шо ми е мене грешно на сите им е грешно :D
    Абе мене есејот не ме кочит многу...Ќе пишам....Ама овие зборојве..What the fuck?-.- Иначе не сум тапа јас англиски,баш напротив :D Зато ме збуна ова шо незнаев 3 прашања по ред хаха.
    Да од тие за рибата се-.- Ги видов јас после во клучон точните одговори....Ама иначе абер немав шо значат :D
    С
    Не се спремав да препишувам и ништо не препишав.Имав верба во моето знаење ама грамтика сум цел живот дупка.Очекувам многу од текстот зошто никогаш немам промашено писмена или есеј у живот и од делот со книгите зошто сум обожавам да читам и имам се прочитано до сега од моето школување :)..Ама граматиката ако освојам 30% од можните за граматика добар сум..
    Iceboy
    Iceboy
    Ние се убивме од препишување.....отпочеток полека, после гледаме оваа не гледа и ништо не ни вика и кога си почнавме крај немаше :) Граматика бев дупка, ништо незнаев, ако не даваше да препишувавме имаше еци-пеци-пец да си играм среде тест :)
    Мене од есејот ми е многу страв, тоа за иднината, се врзував, пишував глупости, шо акко ми текнуваше го пишував, напишав 430 збора па ќе видиме за месец дена шо испаднало :)
    С
    сашенко
    500 равно напишав.Како испаднаа така ни сам незнам, се надевам дека не сум утнал у брењето ама не ми се верува толку точно да сум го напишал баш до крај да стигне..
    Се снајде со спојлерите а? :)
    • Ми се допаѓа
    Reactions: Iceboy
    Iceboy
    Iceboy
    Зар сумњаш у мене :)
    A
    Anne.
    Нц, сумњам дали убаво ти објаснив :)
    Iceboy
    Iceboy
    Абе родена политичарка си бе :).....се политички одговори ми даде .0
    Н
    Да не ме свати погрешно?
    Н
    'Никола'
    Не бе нема врска арни сме ние, јас не чинам.:)
    Ама се подобрувам, не сум на дијазепами веќе.
    Iceboy
    Iceboy
    ај брат вечер пред финалето ќе правиуме муабет.....тргам сеа :)
    Н
    'Никола'
    Run Forest, run! :D
    Ја уште ти немам пишано на новава кајгана :О
    A
    Anne.
    Последна активност: Го прегледува членскиот профил Anne Rice, пред 27 минути.......
    Ах, ваа кјг детектира секој вид на манијачење ;) Ваљда да пишеш фала за The Secret Circle :D
    Iceboy
    Iceboy
    Последна активност: Манијачи по профили :)
    Инаку фала за серијата, туку Никола ептен хумористичен станал бе :)
    A
    Anne.
    Е баш така! може треба да пишеме предлог :)
    Хахаха, не бе, одувек си е таков :)
    Нема проблем, го прифаќам извинувањето и памтам да знаеш! :)
    Н
    Слабо брат, презафатен сум а и вчера на фудбал скршив прст на нога и ептен сум за нигде.
    Н
    Не бе пер, не е до мене, стварно ми јавува некои чудни ерори. Којзнае шо вируси имам закачено од тоа порничите :pos:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom