The Mummy
Поени од реакции
181

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Три Аве Марии чедо бојо и твоите гревови ќе ти бидат простени за блудните мисли кои ги имаш према женската појава :pipi:
    Друг пат кога ќе нанесеш грев на некој, дојди кај мене во исповедаоница, ќе си се ослениш и ќе си спиеш мирно :)
    Не го мешај сеа Бене, не се вади ама во ред е простено ти е чедо божјо :):smir:
    Значи не ми е за мислењето, муабетот е за принципот твој...кој и не е така принципиелен, али релативно нов си во модераторството ќе научиш има време, за тоа сме тука нели, да си укажуваме на грешките:)
    Има има врска и за полот и за статусот модератор.
    Плус моето мислење беше второ по ред и немаше потреба да биде избришано, фактички е избришано пошто ти реплицирав на тебе, и не беше 5-6 беше второ, така да ако бришеш се офтопик, треба да се бришеш со се тебе :)
    Ахх али секое правило си има исклучок, и секое правило не се почитува од оној кој го поставува така беше муабетот?:smir:
    Типично и очекувано :)
    Само, ако бришеш, бриши све, али нели до егото мушко е м?
    Then we have a deal :D
    Во тебе не се ни сомневам. Да не се виде пак со неа па пак да не пофали:Р
    Оу јеа! Еден до друг се местиме, а ако некој се испречи меѓу нас, на мене остави ми го :)
    Што направи вчера?
    Иначе амф 1, така?
    Лесно ти е тебе бре...
    Е ај крши нога (може и си завршил веќе)
    Фала.
    Ти спреми све? Ја делот за ДДВ од книга го знам, а 9та немам почнато :/ Ама имам 3 дена.
    полагаше нешто? Мора вака прашања, се немаме видено скоро 2 недели.
    Хеј :)
    АЈ биди фин пиши ми од 9та и 10та што треба да се учи од книга, а што од през, што е скратено итн :)
    Благодарја:smir:
    Аее... а мораше да стаам на мак да го преведе, и ми дава англиски збор :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom