N
Поени од реакции
1.308

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Тони, знам дека не си тука, ама да те разведри поракава кога ќе станеш после. И, убаво спиеше? Ја сонуваше ли нашата канцеларија? Беа ли задоволни граѓаните? Ми даде ли мене тоа што ти барав?
    ............ ?

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
    Значи уште неможам да се смирам!:back:
    Не бе случајност е. Мада коа сум се родил 13.07.1973, било петок (13). И дента кога Филип ги суредувал темпларите во 1307 година било петок 13 октомври.
    Жалам што ада мисли дека дала реален совет за ситуација опишана во три реченици, сепак не знае се, и фала во секој случај, а ова со Билко :) Да ѕвер е типот...можеби и треба да се преорентирам на друга некоја, но оваа не ја оставам ! Поздрав!
    :pos: Bilko rulez!

А луѓето не знаат да ценат искрен и реален совет, these days :(
    С
    Скромноста е само добро спакувана егоцентричност сонце.
    Нема тука голема филозофија.
    С
    Па каде бе ти чуден човеку виде јас да пишам дека егото треба да ги премине границите и да се претвори во болна љубов кон себеси?
    М? :)

Инаку, ти мене само ми докажуваш дека некои луѓе се доволно добри за да го елиминираат од својот карактер, јас само ти велам дека не се.
    Тоа е се.
    :pipi:
    С
    Абе Викторе, егото е најбитната работа за една личност да се изгради правилно, здрава доза на его мора да има.
    Така било и ќе биде.
    Крај на приказната!

И не ме убедувај во погрешни теории. :):)
    Ќе биде бе сине има 33 кола сезонава :je: ти таму врати се со добар резултат па наредната ќе идеме ама првин и до Читална да прочитаме некоја книга де :pos:
    И да не заборавиме дека грешно сфаќа....:pipi:...инаку ја по природа не сум такво obsessed-with-love суштество, али ...не знам шо ми се дешаа...и така...поздр..
    Чекај ме ќе дојдам. До тогаш, да те ставам во мисла, ако те интересира. Знаеш ли бе ти бе на кого личиш? Посебно кога се смееш? Ај помисли ...:pos2:
    Да бе, лесно ти е тебе да кажиш, дека ти си тој што почнува да се нормализира. А јас? Гајле ти е за мене?:pos2::pos2::pos2:
    Туку шала на страна, деновиве и јас малку од малку се правам нормална. Тука некаде сме, нема да си фалиме.
    И, ново старо?:vozbud::aplauz::kesa::pipi::back::baeh: :helou::smir::jaj::toe::salut::back:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom