The Mummy
Поени од реакции
181

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Мислам не значи дека си го сторил тоа!!!!
    Да бев сигурна ќе пишев-Mummy ве запиша на список!!
    Еден збор правила разлика, тоа се докажа на колквиумот јавни нели:)
    http://forum.kajgana.com/showthread.php?51026-%D0%A1%D0%9E%D0%A3-%D0%88%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%A1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%A1%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B8%D1%86%D0%B0
    ако си фин од оваа тема да ги цензурираш личните податоци од мојте постови (од кој град сум и сл,која ми е класна)
    ке те молам,читни ја темата и цензурирај се шо треба таму)
    Не дрдорам!!!!!!!
    Плус само спомнав дека имаше список за презентации, не и дека си се запишал!!
    :baeh:
    Стварно си ме запишал за презентација? Ај кажи дека згреши Красулка зашто ептен геј потег е пошто не договоривме ништо, а не ме ни праша денес за сигурно...
    20 минути точно.

И да доеше со мене ќе го видеше Фаца, овој пат зелено капче носеше со розе нијанси :pos:
    Пиши на форум, во нашата тема, пошто ќе има посебно место за нас од Кајгана.
    Ај ќе те пишам јас
    Сега по новото и модерно време вака е, уствари зависи од ситуацијата ;)
    Важно е дека си бил, уште поважно како си поминал, а со кого тоа не е важно :)
    Извини стварно, ама ова беше навистина сериозна вонредна ситуација...
    Ништо од Б2 вчера, ми излезе еден проблем и си заминав порано, баш ми е криво што не ве дружев до крај...:toe:
    Ете и тука јавно ти се извинувам за тоа што не дојдов, веќе ти објаснив зашто. Ајде во следна прилика. Поздрав:smir:
    Еее како си помина вчера?
    Еј, најдов теретана за 500че секој ден, не е далеку, 10 минути пешки е максимум.
    Еееејј жива сум :) ти како си ми? Што има ново? На колоквиумите супер поминав, подобро не можеше :) Ти задоволен? Претпоставувам дека си :) Ајде па следниот пат известете ме кога ќе пиете кафе, на факултет сум секој ден освен среда. Поздрав!:back:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom