UnitedWeStand
Поени од реакции
2.063

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Значи ја сам од 3ти :)
    Еј комплицираш :) Много долгорочно размислуеш, али па ти си знаеш. Ја имам тешки предмети, можда не су тешки како што су обемни, такој да морам англиски. Надам се ке се предомислиш, па ке се тешимо на предавања :)
    До кд ти е заверка? Пошто ја не знам моја кд почнуе:kesa:
    И ај бе избери Англиски :pipi:
    Епа... набројуванке само се учив. :) Појма неам колко су стране, ама економика сс скрипту много јаки поени се вадив, а мчр не знам :ѕ
    Хахахахаха. Не можеш од мене да избегаш:smir:
    Прашуј бе, нека не ти е незгодно.
    Појма неам што да ти кажу, ја тој ке бирам. Ако сакаш ти остави за наредну годину, а сга си земи менаџмент на ч.ресурси. Ист принцип ке ти е и како економику(затој накнадно ке добиеш савети:))
    Ијјј...сега прв пат ги гледам сликиве... добро изгледа :) башка и езеро имаат... кај да е ке се стопли па нека му ја мисли хахаха

Иначе незнам што да изберам ова со кредитиве ми е катастрофа... ке треба да барам некој што е со многу кредити односно повеке од 6
    Хаха добар филингов да положиш математика еј :) .. од вчера имам 2 придобивки ме однесоа во кафич за да частам кафе во маврофка и дојде сметка макијато 30 денари хахаха јас си прашав да не сака некој уште едно :icon_lol:
    Абе запуцасте ме! :)
    Мами е поставен за модератора, моја пријава ке се разгледуе у иднину:smir:
    Економику слободно не мора да идеш ни прв час :) И тј не ти га треба :)
    Статистику обавезно на вежбе, на предавање ако сакаш. Ја не идеше ни економику, ни статистику. Ама... мене лани Драган ми држеше вежбе, а овуј годину демонстратори, и сга не знам кко ке ви објаснуев :ѕ
    M
    Па влези на фејс/мсн глуп еден.

Океј сори, паметен си.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom